Lotta Gray

En föreläsning om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade

Lotta Gray drabbades av tjocktarmscancer 2008 och mitt i livet, nygift med ett litet barn, valde hon att slåss för sitt liv.  Hon skriver krönikor och debatterar för en bättre cancervård, och har även skrivit självbiografin Himlen kan vänta (Forum).
 
Lottas föreläsningar inspirerar med stort mod och med ett viktigt budskap - hur hon har valt att tackla sitt livs svåraste match.
Som festredaktör på Sveriges största kändistidning minglade Lotta Gray på röda mattan med Persbrandt och Lill-Babs med cellgiftsflaskan i bakfickan på jeansen och med ett ständigt leende på läpparna. Lotta driver även en av Sveriges största bloggar Wimmelmamman och har vunnit flera priser för sitt odramatiska sätt att skilda resan som cancersjuk småbarnsmamma.

Lotta Gray har dessutom figurerat de flesta tv-soffor och radioprogram och var en av 2011-års vinterpratare i P1. Hon blev årets mamahjälte och årets Örebroare 2009.
 
Lotta Gray föreläser under rubriken;

En föreläsning om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade
I boken "Himlen kan vänta" och i sina föreläsningar berättar Lotta Gray rakt och personligt inte bara om åren med cancer, utan också om känslan av utanförskap och den ständiga viljan att vara till lags och passa in. Om äktenskapet och drömhuset, det Lotta kallar luftslottet, den tunga skilsmässan och livet efter sjukdomen. Genom att dela sin livshistoria hoppas Lotta kunna stärka andra som går igenom en svår sjukdom eller kris. Hon vill få oss att våga sträcka ut handen och se bakom den till synes lyckliga fasaden och att aldrig ge upp.Om du vill veta mer om Lotta Gray och hennes föreläsningar kontakta oss på Skillspartner.


Ämnesområden

  • Attityd & Värderingar
  • Andlighet, Inspiration & Livsresa

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer