Magnus Lindkvist

Framtidsstrateg och föreläsare inom omvärldsanalys och framtid

Magnus Lindkvist är internationell trendspanare och futurolog, och ägnar sin tid åt att jaga bra idéer världen runt. Han är utbildad på Handelshögskolan och UCLA, och han är medlem i det amerikanska trendseminariet TED (Technology, Entertainment & Design) som arrangerar årliga konferenser med världens ”thinkers and doers”.

I sina föreläsningar tar han upp ämnen som trender, omvärldsanalys och visar hur du kan använda dig av kunskap om framtiden både privat och på jobbet.
Med en unik rockstjärnestil väver Magnus Lindkvist samman de viktigaste och mest aktuella trenderna om hur samhället, livet och näringslivet kan se ut i framtiden. Hans genomslag bottnar i en ekonoms grundliga kunskap, en journalists nyfikenhet samt en stark karisma.


Ingenting är så påverkat av nuet som framtidsprofetior. Insikten om det är utgångspunkten för Magnus Lindkvists arbete.

Efter studier vid UCLA och Handelshögskolan i Stockholm har Magnus Lindkvist länge varit aktiv i bland annat TED (Technology, Entertainment & Design), ett amerikanskt trendseminarium som ordnar konferenser med några av världens skarpaste hjärnor. Men i sina föredrag och sina böcker, däribland Everything We Know is Wrong, Minifesto, Attack of the unexpected och When the future begins - utmanar Magnus Lindkvist hela vårt sätt att tänka och se på framtiden.

 

Magnus är en av de mest dynamiska och tankeväckande talarna i världen . Han har en unik förmåga att snabbt identifiera, analysera och förutspå trender samt förmedla detta på ett mycket övertygande och insiktsfullt sätt. Han lämnar publiken omtumlad, hänförd och längtandes efter mera.

Om också du vill sätta igång nya tankeprocesser i din organisation boka en föreläsning med Magnus Lindkvist.  Då har du automatiskt gett honom licens att störa och gett publiken en uppfriskande och inspirerande upplevelse!

Magnus har blivit placerad på listan "The Ten Best Speakers in the World" med motiveringen "His fantastic timing, storytelling, and politically incorrect humor will keep the audience—a global audience—laughing and talking well after his talk ends."

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer