Maja V Mutsson

Är din organisation mångfaldssmart? Föreläser om mångfald och affärsnytta

Maja är entreprenören och föreläsaren som gillar att utmana, ifrågasätta och prata värderingar. Som föreläsare jobbar hon för att få företag och organisationer att se på mångfaldsarbetet med mer affärskritiska ögon samt koppla mångfaldstänkandet till organisationens övergripande utvecklingsarbete.
 
Vill du veta mer eller boka en föreläsning med Maja V Mutsson om mångfald, integration och kulturmöten, ring oss på Skillspartner.
Maja V Mutsson föreläser under rubriker såsom:
 • Mångfald som en integrerad del i verksamhetsutvecklingsarbetet
 • Är din organisation mångfaldssmart?
 • Mångfald och affärsnytta
 • Diversify or Die – eller varför mångfaldsarbetet är en överlevnadsfråg
Maja är ingen vanlig föreläsare. Hon tycker att det är okej att skratta om egna och andras fördomar samtidigt som hon är övertygad att det är dags att arbeta aktivt med att motarbeta Jantelagen.
 
Maja V Mutsson är utbildad journalist samt socionom med inriktning på verksamhetsutveckling. Efter några år inom det offentliga startade hon eget företag år 2006. Idag jobbar Maja framgångsrikt med att kombinera en tjänst som universitetsadjunkt på Malmö Högskola med eget företagande. Maja håller i föreläsningar, seminarier och workshops om mångfaldsutveckling, mångfaldsrekryteringar, mångfald kopplat till kundnytta och myten om de mångfaldssmarta organisationerna.

Maja V Mutsson är grundare till sydsveriges enda rekryteringsföretag som fokuserar på kandidater med internationella meriter och utländska yrkeserfarenheter. Genom att arbeta med mångfaldsutveckling tydliggör Maja för sina kunder hur dessa kan använda kandidaternas/medarbetarnas internationella erfarenheter som konkurrensfördelar.

Maja ambassadör för Fri Företagsamhet för Svenskt Näringsliv och har också nominerats till Malmö Stads Näringslivspris inom mångfald.


Ämnesområden

 • Attityd & Värderingar
  Mångfald
  Företagande & Entreprenörskap
 • Företags- & Arbetskultur
 • Förändringsarbete

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer