Malin Persson

Malin Persson är programledare, inredningsstylist, bloggare, influencer och föreläsare. I tre säsonger har Malin Persson varit programledare och redaktör för SVT-succén Trädgårdstider - ett livsstilsprogram där Malin tillsammans med kocken Tareq Taylor, tv-profilen Pernilla Månsson Colt och trädgårdsmästaren John Taylor inspirerar till odling, återbruk, DYI, design och fantastisk mat.
 
Utöver sin redaktör- och programledarroll driver Malin Persson sin livsstilsblogg på Elle Decoration.
 
Malin kan bokas som föreläsare, konferencier, programledare och kreatör.
Malin föreläser gärna runt ämnen såsom stil och mode, hållbart mode som räcker länge, trendspaning kring framtidens shopping, klimatsmart och stilmedvetenhet - går det ihop. Upcycling - hur använder du gamla prylar på ett nytt sätt.
 
Sedan 2004 har Malin arbetat med inrdning och styling och dessförinnan var hon fotomodell på toppivå. Under sin år som fotomodell fick Malin uppleva en indjstrik med extrem slit-och-släng-kultur.
 
Några exempel på teman och rubriker Malin Persson föreläser under;

KLIMATSMART OCH STILMEDVETEN SAMTIDIGT - GÅR DET?
Om vi forsätter att  konsumera i den takt vi gör kommer vi att behöva fyra jordklot, men vi kan alla hjälpas åt för att minska vårt fortavtryck på jorden. Måste en livsstil med samvetet intakt vara en tråkig mindre stilfull livsstil? Absolut inte! Låt Malin Persson berätta hur du kan tänka, handla långsiktigt och även inspirera till att våga vara kreativ och välja  med hjärtat.
 
PERSONLIGT OCH KLIMATSMART - trend eller behov
Hur skapar man ett harmoniskt , personligt och spännande hem som samtidigt är hållbart i längden? Gör det ens att renovera hållbart? Malin delar med sig av inspiration från sitt eget hem och guidar dig med handfasta tips om hur du kan tänka när du inreder och renoverar ditt hem personligt och klimatsmart. Grundtanken är reuse, reduce och recycle.

UPCYCLING - så återanvänder du gamla prylar på ett nytt sätt
För Malin Persson har det blivit en kul grej och en utmaning att ge gamla bortglömda saker ett nytt liv. Istället för att låta gamla förbrukade saker bli kvar i sin form och funktion innebär upcycling att man låter föremålen få helt nya funktioner, kanske oväntade användningsområden.
 
 
 
Foto: Linda Alvegren
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer