Malin Trossing

Effektivare chefer - modigare organisationer - mer arbetsglädje!

Letar du efter någon som kan stötta chefer och ledare i din organisation att bli effektivare och modigare? Då har du hittat rätt! Att vara chef är väldigt roligt, men i tuffare tider ställs vi ofta inför krävande utmaningar. Genom utbildning, föreläsning/workshop och rådgivning/handledning hjälper Malin Trossing dig och din organisation att lyckas. Här tar Malin bland annat upp sådant som Bra ledarskap lättare sagt än gjort. Varför?, Så blir du en modigare ledare, Konsten att få modigare medarbetare.

Varför agerar och reagerar vi som vi gör? Varför upplever vi stress och varför är det så svårt med förändring? Vad krävs för att öka både min egen och medarbetarnas motivation? De flesta ledare har någon gång brottats med frågor som de här, men det har varit svårt att hitta bra svar. Det är först under senare år som hjärnforskningen har kunnat förklara hur vi människor faktiskt fungerar och vad som krävs för att vi ska må och prestera så bra som möjligt. I Malin Trossings föreläsningar och utbildningar får dj konkret hjälp att bland annat minska stressen hos dig och dina medarbetare, stärka allas motivation och prestation, göra er av med ovanor och dåliga beteenden och förbättra beslutsfattandet i organisationen.


Malin Trossing har varit chef och projektledare i olika företagskulturer och organisationer under 15 år. Hon har erfarenhet från konsumentprodukter, IT-baserad underhållning, militärprodukter och konsultverksamhet. Det har varit många korta och långa projekt under både expansion och neddragning. Att dessutom kombinera yrkeslivet med rollen som trebarnsmamma har gett kunskaper och metoder som hon med framgång förmedlar till andra som känner att dagarna inte räcker till.

Malin ger ledare och medarbetare stöd för att bli modigare och effektivare. Malin har föreläsningar för både ledare och medarbetare. Innehållet anpassas alltid efter företaget och publiken. Hon jobbar även med att utveckla ledningsgrupper och team.

 

Malin har gett ut fem böcker, bland annat  Våga leda med hjärnan (Roos Tegnér), 25 sätt att bli en bättre chef (Liber).

 

 

Några exempel på teman och rubriker Malin Trossing föreläser under;

VÅGA LEDA MODIGARE – när du vill nå nya resultat
Sanningen är att du som ledare faktiskt har betalt för att vara modig. Så vad väntar du på? På ett ärligt och rakt sätt belyser Malin vad modigt ledarskap innebär och varför det är svårare att vara modig i vissa företagskulturer. Med 15 års ledarerfarenhet från både stora och små företag delar Malin med sig av sina erfarenheter och varvar det med konkreta verktyg och exempel. Kom och bli inspirerade att våga mer i ditt ledarskap!


DET EFFEKTIVA LEDARSKAPET – när du vill få ut mer av dig själv och din grupp
69% av cheferna är tvungna att dra in på lunchen, jobba över eller ta med jobb hem, varje vecka! 32% av cheferna anser att de jobbar för mycket och 27% har dessutom svårt att sova. Så vill vi inte ha det!

Malin ger er konkreta verktyg och metoder för ett effektivt ledarskap och belyser varför det krävs mod för att lyckas. Gör vardagen enklare för ledarna i din organisation, låt dem lära sig att ”våga leda effektivt”.

 

 

 

Foto: Peter KnutsonÄmnesområden

  • Ledarskap
    Team & Medarbetskap
    Arbetsglädje
    Företags- och Arbetskultur

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer