Maria Lundqvist

Alltid lika engagerad, påläst och fängslande

Maria Lundqvist är en av våra mest folkkära skådespelare, ständigt aktuell i film och på tv och på teaterscenen. Marias breda kompetens har gjort henne synlig på krogscenen, i julshowen och på kickoffen.

Oavsett om hon agerar som underhållare, konferencier eller föreläsare är hon alltid lika engagerad, påläst och fängslande. Hon blandar sina föreställningar stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester som med ett ensamt piano.

Skådespelaren och komikern Maria Lundqvist talar om att “våga flyga” och att “orka säga ja”.


Det är först när vi vågar kapitulera inför rädslan att möta livets alla skeden som vi kan leva livet fullt ut. Vi vill öppna upp för nya tankar, nya frågor, ny lust & nytt mod. Det är med svaret ja, som alla roliga, möjliga och omöjliga möjligheter öppnar sig. Våga flyga eller orka säga ja, som Maria uttrycker det.


Maria Lundqvist bjuder in publiken i tanken och känslans värld kring funderingar om att våga och vilja när livet fortfarande känns oändligt och ändå inte. Speciellt viktigt är det i arbetslivet och vid kontakt med människor som din attityd och inställning kommer tillbaks och speglar sig i dina kollegors och klienters inställning och agerande.


Maria Lunqvist blev flerfaldigt internationellt prisad för sin roll i kritikerrosade långfilmen ’Den bästa av mödrar’, en film hon dessutom blev Guldbaggebelönad för. Maria fick pris för långfilmen ''Himlens hjärta''. 2010 blev Maria årets Karamellodiktstipendiat och fick Svenska Akademins pris tidigare än så. 2013 blev hon nominerad till Årets talare. Hon sågs också i SVTs dramaserie 30 grader i februari.Ämnesområden

  • Underhållning
    Andlighet, Inspiration, Livsöde
    Arbetsglädje
    Attityd & Värderingar

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer