Maria Möller

Sångerska, Skådespelerska och Komiker

Maria Möller är den knivskarpa imitatören och den uttrycksfulla sångerskan som kan konsten att både beröra på djupet och få folk att skratta sig hesa i teaterfåtöljerna. Maria kan konsten att uttrycka sig inom många genrer och stilar  och har lång erfarenhet av att arbeta på scen.
 
Maria Möller kan bokas som artist, konferencier eller som föreläser med hennes föreläsning "Med rösten i fokus".

Maria Möllers artisteri är något utöver det vanliga, rösten, utstrålningen, humorn, värmen och mångsidigheten. Dessa är återkommande ord när man frågar publiken om vad som gör Maria Möller till den artist hon är. Sedan scendebuten 1985 har hon arbetat med teater, konserter, opera, shower och musikal.


I sina egenproducerade shower utnyttjar Maria Möller sin verbala och vokala variationsförmåga maximalt i en mix av roliga texter, musikaliska överraskningar och träffsäkra imitationer. Detta gör henne till en eftertraktad och oerhört uppskattad artist vid olika evenemang.

1998-99 ingick hon i ensemblen i Kristina från Duvemåla på Cirkus i Stockholm och ett par år senare sjöng hon även på konsertturnén av musikalen. Därefter medverkade hon i Chess på Cirkus och i Sound of Music på GöteborgsOperan. Uunder andra halvan av 1990-talet, började Maria framträda som komiker och utveckla sitt manusförfattande. Här skapade hon sin mix av humor, olika musikstilar, karaktärer och imitationer.

Säsongen 2005-06 ingick Maria i R.E.A-gänget på Hamburger Börs och strax innan kom det publika genombrottet med ett mycket uppmärksammat framträdande i Allsång på Skansen. Andra TV-program hon medverkade i var Guldbaggegalan, Tolvslaget från Skansen, Trettondagskonserter med Radiosymfonikerna, Babben & Co och Idrottsgalan. 2006 sommarpratade Maria i Sommar i P1.

 
Boka Maria Möller till ert nästa evenemang. och succén är söker. Maria är en artist med många strängar på sin lyra och ett säkert kort för att sätta guldkant på alla tillställningar.

 

Foto: Håkan LarssonÄmnesområden

  • Underhållning
    Modern retorik & Kommunikation

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer