Maria Wetterstrand

Omvärld, framtid, trender och retorik som fungerar

Under Maria Wetterstrands nio år som språkrör ökade Miljöpartiets popularitet, medlemsantal och väljarstöd, och hon var en starkt bidragande orsak till att Mijöpartiet gjorde sitt bästa val någonsin. Idag arbetar Maria med att skriva, föreläsa och debattera om allt från ledarskap till politik.
 
Maria Wetterstrand är erkänt duktig som moderator och anlitas även för föreläsningar, tal, debatter och seminarier. Maria är en väldigt uppskattad föreläsare som med stort engagemang och målande erfarenheter från sitt liv inspirerar till både eftertanke och handling.
Några exempel på teman och rubriker Maria Wetterstrand föreläser under;

MILJÖ OCH FÖRETAGANDE
Allt fler företag intresserar sig för miljö- och hållbarhetsfrågor. De vill förändra med det är svårt. Vad krävs för att bryta konserveratimsen, både för vår egen och våra medarbetares? Vad har andra företag gjort för att lyckas? Marita Wetterstrand prtar om varför vi behöver förändra, framtidens utmaningar och om hur vi behöver förändra attityd för att våga ta stegen som krävs mot ett mårt hållbart företagande.

RETORIK SOM FUNGERAR I PRAKTIKEN
För att nå fram med ditt budskap är det vktigt att tala så du blir lyssnad på. Du behöver bryta mot människors förväntningar och krossa deras fördomar dom dig själv, ditt företag, din bransch eller vad det än måvara som ligger i vägen för att de ska ta emot ditt budskap. Det räcker inte att bara tänka ut smarta budskap eller använda en på pappret retoriskt skicklig kommunikation. Marita talar utifrån egna erfarenheter om retorik, på ett sätt som inte följer de gamla vanliga läroböckerna.

Maria Wetterstrand föreläser också om många andra ämnet, utifrån kundernas önskemål.

 
Maria Wetterstrand är särskilt engagerad inom miljö- och klimatpolitiken, småföretagarfrågor, skolpolitik och frågor som rör öppenhet och mångfald. Hon har turnerat på universitet och högskolor med två olika föreläsningar om klimatpolitik. Maria har sedan bokdebuten 2010 med Den ny gröna vågen medverkat i antologier och utgav sommaren 2014 även Vad är miljö och 100 andra viktiga frågor.


Ämnesområden

  • Klimat & Miljö
  • Modern retorik & Kommunikation

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer