Marika Carlsson

Komikern som är ett smittande energiknippe

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt roligt, utan så mycket mer. Hon är en underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.
 
Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”.
 
Marika Carlsson kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare.
Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben och RAW, för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.
 
Under våren 2017 var Marika Carlsson ute på Sverigeturné med hennes föreställning ”Jag är gud”.

Förutom radio och TV så är Marika en mycket flitigt anlitad ståuppkomiker, föreläsare och konferencier, hon har bl.a. varit programledare för den stora DN-galan på stadshuset, QX-galan, Volvo ocean race och en mängd olika jubileum och temadagar.


Marika Carlsson föreläser om;


HUR BLEV DET SÅ HÄR - en inspirationsföreläsning

En rolig föreläsning om att vara annorlunda. Att stå upp för den man är och att våga ta plats. Marika adopterades från Etiopien. Hon är hittebarnet som fick en ny chans i livet och tog den. Är det en slump att man är där man är i livet eller handlar det om självförtroende och målmedvetenhet? Är självförtroende något man får eller något man kan bygga upp?


KROPPSSPRÅK, KOMMUNIKATION OCH KROPPSKONTROLL PÅ 60 MINUTER

Vårt kroppsspråk avslöjar vad vi egentligen tycker, tänker och känner. Kolla bara på barnen hur de kommunicerar med sina kroppar, sen när vi blir vuxna så är det som om vi glömmer bort att vi har ett kroppsspråk. Vad skickar du ut för signaler? Är du medveten om hur du går, sitter och rör dig? Vi går igenom vad vi säger med våra kroppar, hur vi kan tolka andra och vi kommer ha roligt hela tiden. Dessutom hävdar Marika Carlsson att ju mer du vet om ditt och andras kroppsspråk desto mer kan du manipulera din omgivning.


I LOVE SWEDEN

What is it about those Swedes? This is a perfect lecture for a company about how to work with Swedes in any way. What does it mean to be Swedish? In a funny way Marika Carlsson explains swedish traditions, why people are stiff, difficult to be best friends and why we spend all our time in our homes. Marika will guide you through "Swedishness", all from her point of view. 
Foto: Peter Knutson


Ämnesområden

  • Modern retorik & Kommunikation
    Andlighet, Inspiration & Livsöden
    Interkulturell kommunikation

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer