Martina Haag

Inspirerar och berör

Martina Haag som är författare och skådepelare inspirerar till att leva sitt liv till fullo. Att ibland våga ta risker och kasta sig ut i det okända får människan att utvecklas och bli starkare.
 
Själv är Martina skådespelerskan som sadlade om och började skriva vid 39 års ålder. Hon är också känd hos svenska folket som skicklig tävlande i ''På spåret''.
I sin föreläsning talar Martina Haag om hur man går från värsting till världsbäst, hur man får balans i livet. I sitt föredrag inspirerar och berättar hon om hur man skaffar sig modet att leva det liv man drömmer om. Att våga chansa och övervinna sina innersta rädslor som får en att växa som människa och leva ett rikare liv. Hon menar att motgångar i livet faktiskt är bra och formar starkare människor - det är genom svåra tider man växer och utvecklas som människa.
 
Martina talar också om hur man kombinerar vardagslivet som småbarnsförälder med karriär. Något hon själv har erfarenhet av då hon samtidigt som hon framgångsrikt arbetar också är fyrabarnsmamma.
 
Hon har även blivit populär med föreläsningen "Heja Heja!" som peppar alla, till och med den lataste soffpotatisen, till att vilja börja springa. Både föreläsningen och boken med samma namn har blivit mycket populär och gett många en nystart när det gäller träningen.

Härliga Martina inspirerar och ger kraft och mod genom sina egna berättelser om hur hon själv gjort bort sig många gånger, men alltid kommit ut på andra sidan, starkare, lyckligare och med ett rikare liv.
Lyssna och skratta till hennes historia om konsten att se möjligheterna, hålla huvudet ovanför vattenytan och att skapa guldkanter i vardagen.

 
Martina Haag har genom åren mottagit flera prestigefyllda priser för sina böcker och filmer, så som succén Underbar och älskad av alla. Hon har även tilldelats Årets Mamma, Årets Föräldraförebild, Topphälsas stora hälsopris, Årets Krönikör.  Som författare har hon skrivit sju böcker som sålt i över 850 000 exemplar. Bland annat ”Det är något som inte stämmer” (2015), ”Heja Heja” (2013)  och ”Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra” (2006).


Ämnesområden

  • Personlig utveckling
    Hälsa & Friskvård
    Andlighet, Inspiration, Livsöde
    Underhållning

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer