Mats Lewan

Har du redan fullt upp med digitaliseringen? Håll i dig, för nu kommer den andra vågen!

Mats Lewan är författare, futurist och forskningsanalytiker. Om du behöver skapa ‘sense of urgency’ kring digitalisering är han ett givet val.
 
Med en bakgrund som mångårig teknikreporter och civilingenjör och med en djup kunskap om innovation visar Mats Lewan hur teknik och digitalisering förändrar förutsättningarna för allt — för företag, individer och samhälle — i en ständigt accelererande takt.
När du brottas med att hänga med i digitaliseringen kastar han dig in i digitaliseringens andra våg, där teknik som AI, Internet of Things, kognitiv automation och Blockchain medför större förändringar i världen än någon tidigare teknik. Med sin djupa teknikkunskap vet Mats Lewan precis vad han pratar om, samtidigt som han fokuserar på konsekvenserna i våra yrkes- och privatliv. Det kan handla om:

• hur ledarskap måste förändras i en digital värld;
• vilka nya affärsmodeller som krävs när de gamla går i kras;
• hur organisationer måste anpassa sig till digitala arbetssätt;
• hur individer kan välja rätt väg i en tid av stark förändring.

Med gedigen kunskap om metoder för digital transformation kan Mats Lewan koppla föreläsningarna till konkret förändringsarbete i företag och organisationer. Som föreläsare har han fördel av en stark humanistisk ådra och scenvana som musiker och artist. Hans talarstil är lättsam, inspirerande och medryckande, samtidigt som föreläsningarna ger värdefull förståelse och manar till eftertanke.

Mats Lewans redogörelse för vad vi har framför oss de närmaste decennierna är både överraskande och hisnande. Samtidigt är han hoppfull och visar hur vi kan förbereda oss för förändringen och dra nytta av de enorma möjligheter den erbjuder. Föredragen är skräddarsydda för att vara relevanta för åhörarna.

Mats Lewan arbetar också som moderator vid evenemang av alla storlekar med uppdrag från flera av världens största teknik- och finansbolag. Hans styrka är bred teknikkunskap i kombination med gedigen scenvana. Med professionell förberedelse ställer han relevanta och väl valda frågor till talarna, samtidigt som han skapar en fin publikkontakt, som bidrar till att göra evenemanget både givande och engagerande.

Mats Lewan pratar svenska, engelska och italienska.
 
 
 
 
Foto: Juliana Wiklund


Ämnesområden

  • Digitalisering
    Teknik & Framtid
    Framtid & Omvärld
    Ledarskap

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer