Mia Törnblom

Hur svårt kan det vara

När Mia Törnbloms debutbok ”Självkänsla nu!” kom ut blev den en stor succé och hon etablerade sig snabbt som det ledande svenska namnet inom personlig utveckling. Idag har Mia hunnit skriva hela 10 framgångsrika böcker, figurerat i både TV och radio och blivit en av landets mest efterfrågade föreläsare, utbildare och ledarskapsutvecklare.
 
Mia Törnblom är föreläsaren och utbildaren som alltid ger 100% av sig själv, och lite till. Hon är otroligt skicklig på att läsa av en grupp och/eller en verksamhets behov, och kan tack vare sin gedigna erfarenhet plocka fram precis det som behövs i varje givet sammanhang.
Mia Törnblom gör allt ifrån att coacha individer i självledarskap till att sprida inspiration genom föreläsningar eller hålla längre utbildningar om kommunikation, konflikthantering, självledarskap eller teamutveckling. Mia är specialist på att måla upp scenarier med hög igenkänningsfaktor, vilket dels gör hennes budskap lätta att applicera på den egna situationen, plus att vi får skratta väldigt mycket tillsammans!
 
Du ska anlita Mia Törnblom när du/din verksamhet vill stärka ledarskapet genom förbättrat självledarskap, när ni vill förbättra kommunikationen och samarbetet inom verksamheten eller om ni helt enkelt vill inspireras och utvecklas som människor.

Bland Mias superkrafter finns också en högkoncentrerad positiv energi, vilken är svår att inte bli smittad av. Kombinationen mellan glädjen/humorn och de verkligt konkreta metoderna för utveckling är nyckeln till varför hennes föreläsningar är så uppskattade. Även om man gapskrattat halva tiden så går man därifrån och känner att ”äntligen blev det konkret och görbart”! Många gånger har Mia Törnblom varit det avgörande startskottet när en individ eller arbetsgrupp behövt hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar. Hon har fått flera utmärkelser som talare, både i Sverige och Norge.
 
Några exempel på teman och rubriker Mia Törnblom föreläser kring;
 • Stärka ledarskapet genom förbättrat självledarskap
 • Förbättra kommunikationen och samarbetet inom verksamheten
 • Inspireras och utvecklas som människor
 • Hur svårt kan det vara? – Om konsten att leda sig själv och andra
 • Konflikthantering i praktiken – Om kommunikation, konflikthantering och samarbete.
 • Rätt håll på rätt sätt – Om effektiva team, att nå sina mål och att göra varandra bättre


Ämnesområden

 • Ledarskap
  Team & Medarbetarskap
  Konflikthantering
  Arbetsglädje
  Personlig utveckling

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer