Micke Darmell

Inspiration, motivation och konkreta verktyg för bättre möten och arbetsmijlö

Trött på dåliga möten. Vi tillbringar 25% av all arbetstid i möten. Är du chef eller ledare kommer du att tillbringa 25 år av ditt arbetsliv i möten. Trots detta är det få som har en enda timmes utbildning i ämnet. I Sverige tillbringar tjänstemän/kvinnor tid i ineffektiva möten för 170 miljarder kronor per år.
 
Micke Darmell är idag en av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare. Han är mötesevangelistens vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer/företag och mellan människor.
Micke Darmell började sin karriär inom vården, och märkte snart att det var ett intresse för människor snarare än sjukdomar som tagit honom dit. Nu har Micke över 20 års erfarenhet från mötesbranschen, där han idag fokuserar på organisationers interna möteskultur. Under detta arbete har han också sett hur den ständiga uppkopplingen påverkar oss- både positivt och negativt.
 
Micke Darmells föreläsningar präglas av värme, humor och delaktighet och hans närvaro på scen ger trygghet för åhörarna. Hans passion för sina ämnen skapar intresse och inspiration till förändring.
Hjärteämnen; Den ständiga uppkopplingen, effektivare möten, härvaro och möteskultur.
 
2013 utkom hans uppmärksammade bok Uppkopplad eller Avkopplad som belyser hur den ständiga uppkopplingen påverkar oss och våra relationer på jobbet och hemma.


Några exempel på teman och rubriker Micke Darmell föreläser och utbildare kring;


STOPPA TIDEN
En föreläsning om att när vi ger mer av vår tid så kommer vi få mer tid. Hur kan vi genom en annat förhållningssätt och strategi få bättre möten, inget mejlande på kvällar och helger och samtidigt få bättre resultat.

UPPKOPPLAD ELLER AVKOPPLAD?
Den ständiga uppkopplingen är en revolution i vår vardag. Den påverkar våra beteenden och våra relationer- på gott och ont. Ett ständigt inflöde av SMS, mail, app-pushar och lätttuggade nyheter har gjort det svårare för många av oss att vara härvarande- men vad innebär det?
Han vill med denna föreläsning väcka tankar hos dig kring när och hur du vill vara uppkopplad och när du behöver koppla ner för att koppla av. Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att lyckas om du kan vara härvarande.

TA MAKTEN ÖVER DIN TID
Facebook, jobbmail, SMS, nyhetsappar, Instagram och Quizkampen... Hur påverkas våra relationer när så många saker konkurrerar om vår uppmärksamhet?

Och hur blir det på arbetsplatsen? Kommer vi ner i flow och presterar på topp? Arbetslivet smälter samman med privatlivet och det skapar paradoxer. När du är på jobbet kanske du tänker på barnen eller fritiden, när du är hemma kanske du skickar mail och tänker på jobbet. Skapar alla dessa nya lösningar och applikationer bara en flexiblare vardag, eller finns det några blindskär att se upp för?


BÄTTRE MÖTEN

Framgång och utveckling skapas av att erfarenheter, kunskaper och personligheter möts. En bra möteskultur får dessutom en positiv påverkan på den sociala arbetsmiljön. I våra möten tar vi tillvara på kreativiteten och engagemanget hos medarbetarna. En organisation eller ett företag kan förbättra sin lönsamhet genom en god möteskultur.Ämnesområden

  • Struktur & Effektivitet
    Arbetsglädje

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer