Micke Gunnarsson

En sann inspirationsföreläsare och expert när det gäller mötet med oss själva och våra barn, den digitala världen och sociala medier

Micke Gunnarsson är den entusiastiske entreprenören, pedagogen och pappan som brinner för att vi ska komma närmare nuet, oss själva och varandra. Han är en sann inspirationsföreläsare och expert när det gäller mötet med oss själva och våra barn, den digitala världen och sociala medier.

Micke tar uppdrag som föeläsare, utbildare, konferencier och moderator.

Micke Gunnarsson lär företagare, medarbetare och chefer om den digitala utvecklingen, sociala medier och hur internet är det nya analoga. Men han tar även hela skolsverige och föräldrar med på en upplevelserik föreläsning kring prestation, självkänsla, den digitala utvecklingen och internetanvändning kopplat till barn och unga. Han vägleder pedagoger in i barnens värld och omfattar ämnen som lika värde, relationsbyggande och hur ingen är den andra lik.

Den tekniska utvecklingen är något som känns läskigt för många, men faktum är att barnen i dag kommer att växa upp i en digitaliserad värld. Micke Gunnarsson inspirerar föräldrar och pedagoger att själva våga ge sig i kast med den nya tekniken. Han ger oss konkreta tips och verktyg till hur man kan använda tekniken för att både förbättra undervisningen och förhållandet med sina egna barn. Micke Gunnarsson ser sammanhang mellan vad som händer hemma runt köksbordet, i klassrummet och ute i stora världen. Humor, våra barn och vardagliga situationer är återkommande inslag i hans föreläsningar, där målet är att stärka dig som människa, både på jobbet och i livet.

Vi skrattar och gråter om vartannat när Micke Gunnarsson levererar träffsäker igenkänningshumor blandat med allvar, bara för att blixtsnabbt lätta upp stämningen igen med en rolig anekdot.
 
Micke skräddarsyr föreläsningar och workshops efter önskemål. I hans workshop riktar han in sig på ”Vilka kompetenser gömmer sig bakom våra titlar” och ”Hur leder jag mig själv och andra bäst i förändring”.

Några exempel på teman och rubriker Micke Gunnarsson föreläse och utbildar kring;
  • Entreprenörskap
  • Digitala världen och digitaliseirng
  • Får jag ta med mig mitt liv till jobbet?
  • Barnen kommer till oss från framtiden.
  • Relationer, barn och ungdomar
  • Stärka dig som människa
  • Skolan


Foto: Franz Feldmanis


Ämnesområden

  • Barn, Ungdom, Skola
    Sociala medier

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer