Mikael Tornving

Mikael Tornving - Engagemang och äkta intresse

Mikael Tornving skådespelaren, komikern och manusförfattaren som har erövrat oss med sin coola humor och sina blixtsnabba repliker
Mikael Tornvingt har ni sett i mängder av tv-program , Playa del sol, Parlamentet, Partaj och SNN News för att nämna några.

Hösten 2007 gjorde Mikael musikaldebut i Little Shop of Horrors som den mycket osympatiske tandläkaren, där efter har han gjort succé föreställningen Pricilla på Göta Lejon och just nu i teater uppsättningen av The Black adder ( Svarte orm) på Intiman. Han medverkade även i succéturnén Ladies Night 2007 och han tyckte det var så kul att han tackade ja även till 2009 års turné.

I filmerna om Johan Falk (fortsättning på Noll tolerans, Livvakterna och Den tredje vågen) spelar han chefen för Gruppen för särskilda insatser, vilket Mikael Tornving med sin bakgrund som reservofficer, passar perfekt för och det har ni gjorts över 12 filmer.

Även som moderator och konferencier är Mikael Tornving mycket uppskattad. Med ett ordentligt engagemang och äkta intresse gör han allt för att göra ert evenemang till en resultatinriktad succé!, dessutom förgyller han ofta evenemang med ett specialskrivet material som roar era gäster exklusivt.

(Foto: Bobby Valerie)


Ämnesområden

  • Komiker
  • Standup
  • Moderator och konferencier

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer