Mustafa Can

Prisbelönt journalist och förläsare om utanförskap, identitet & språkets makt

Mustafas Can har i hela sitt liv brunnit och engagerat sig i olika samhällsfrågor, såväl stora som små. Han föreläser bland annat utanförskap, mångfald, kultur, språk, makt, invandring, svenskhet, identitet. Mustafa kan var akontroversiell, men är samtidigt en mycket eftertraktad och uppskattad föreläsare.

Som föreläsare är Mustafa Can inspirerande, tankeväckande och insiktsfull. Med en unik berättargåva och med nya perspektiv gör Mustafa aldrig sina åhörare besvikna.

Mustafa Can går även att anlita som moderator. I sin roll som moderator är han påläst, driven och lyhörd.

 
Han har som journalist främst skrivit för Dagens Nyheter men numera även för SvD. Han har haft världen som sitt arbetsfält, bland annat bevakade han det senaste kriget i Irak. Han senaste bok "Tätt intill dagarna" blev en både kritik- och försäljningssuccé. 

Mustafa Can har varit Sommarpratare tre gånger (2003, 2005 och 2014) och fått flera utmärkelser och priser som Stora Journalistpriset, Stora Radiopriset, Publicistklubbens Guldpennan, Etermedias Ikarospris för sitt Sommar 2003, och Sveriges Essäfondspris. Mor, jag älskar dig, så avslutade Mustafa sitt Sommarprogram 2003 och telefonväxeln på Sveriges Radio brakade samman och hans första Sommarprogram är det mest uppmärksammade någonsin.

I sin mycket uppskattade föreläsning "Tätt intill livet" talar han om längtan, kärlek, drömmar, död, sorg, skam, livskraft och om att resa sig ur nederlaget. Men Mustafa kan även föreläsa om bland annat: svenskhet, identitet, kultur och olika samhällsfrågor. Han för alltid en dialog med uppdragsgivaren om syftet med konferensen eller seminariet.
 
Några exempel på teman och rubriker Mustafa Can föreläser kring;
  • Mångfald
  • Välkommen till det främmande landet
  • Att åldras i ett främmande land
  • Kulturkrockar
  • Svenskhet - Vem är svensk
  • Språk och Makt
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer