Niklas Källner

Hur du skapar samtal och spännande möten

Niklas Källner har gjort sig känd som reportern i tv-programmet Skavlan som med sina underfundiga frågor får människor att dela med sig av sina personliga historier på bästa sändningstid.
Niklas Källner har även varit programledare för ett antal tv-produktioner som Arvinge okänd, Von Svenssons kläder, Delat land och I särklass med Niklas.

2015 debuterade han med boken ”Tills man dör lever man”. En bok om vanliga människors erfarenheter av livet. Uppföljaren ”Och bilen går bra?”, som kommer under 2018, handlar om hur du fixar kallpratet på bästa sätt - ett viktigt kitt för goda relationer.

Nu är Niklas aktuell med en föreläsning där han berättar om hur han skapar spännande möten med människor. Ibland har vi bara några sekunder på oss att skapa ett förtroende. Det gäller att hitta nycklar för att få till ett samtal med både vuxna och barn.

I föreläsningen delar han med sig av de knep han utvecklat genom åren. Med mycket humor får vi ta del av hans sätt att arbeta när han gör intervjuer och skapar kontakt med folk han aldrig träffat förut.

Vill du veta mer om Niklas Källner och hans föreläsning eller om du är intresserad av att anlita Niklas som moderator, tveka då inte att kontakta oss på Skillspartner.

 

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer