Peder Berentsen

Inspireras att tänka utanför ramarna genom att blicka framåt

För 15 år sen var mp3-spelare och digitalkameror någonting nytt, och första mobilen med färgskärm hade just kommit. För de flesta var det i stort sett otänkbart att Apple skulle bli ett av världens största företag, och krig med drönare fanns bara på film. Google var nystartat och Facebook fanns inte. Hur ser framtiden ut år 2031?
Hur bra är vi på att gissa framtiden? Peder Berentsen inspirerar deltagarna att tänka utanför ramarna genom att fundera på framtiden. Följ med på en inspirerande och tankeväckande föreläsning där vi blickar 15 år framåt.
 
Peder Berentsen följer med stort intresse trender och utvecklingen inom vitt skilda områden såsom teknik, hälsa, livsmedel, livsstilar, media, politik, samhällstrender, transporter, miljö och klimat mm.

Peder har framgångsrikt arbetat med att utveckla, marknadsföra och profilera handelsplatser och köpcentrum sedan år 2001.Trendspaning har varit en viktig del i handelsplatsernas framgångsrecept. Under tiden som Peder var centrumledare för Tuna Park utsågs köpcentrumet till Årets populäraste köpcentrum två år i rad av branschtidningen Market. Tuna Park fick även utmärkelsen Årets Marknadsförare av MIE.


Peder anpassar alltid sina föreläsningar efter önskemål.


TÄNK OM!
Följ med på en inspirerande och tankeväckande föreläsning där vi blickar 15 år framåt. Deltagarna får inledningsvis gissa framtiden i olika frågor. Under föreläsningen engageras publiken genom kontinuerlig dialog där olika alternativ presenteras och sedan kompletteras med intressanta tankar, forskningsresultat och personliga refl ektioner. Syftet är att inspirera deltagarna att tänka utanför ramarna genom att fundera på framtiden.

Föreläsningen passar bra som inledning på en utbildningsdag för företag/ledningsgrupper, alternativt som underhållande avslutning på en personalkonferens eller workshop. Föreläsningen fungerar även bra som ett separat kundevent.


Ämnesområden

  • Framtid & Omvärld
     
    Kreativitet & Innovation

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer