Peder Lamm

Infotainment om kulturhistoria och antikviteter

Peder Lamm är en välkänd TV-profil med antikviteter och kulturhistoria som specialiteter. Han är stilsäker ända ut i fingerspetsarna. Han kan berätta de gamla föremålens historia, samtidigt som han är helt uppdaterad och personlig i sin egen roll som föreläsare och sakkunnig.


Peder berättar i föreläsningsform om konstmarknaden, auktioner, kulturhistoria och ”otroligheter”. Han lyfter fram och beskriver den fascinerande historia som tingen oftast bär med sig. Här blandas fakta och anekdoter till inspirerande underhållning.

Alla som hört Peder Lamm berätta om gamla föremål och deras historia på tv eller i "verkliga livet" vet att det blir intressant och engagerande. Hans kunskaper och berättarglädje är något utöver det vanliga.

Peder tar uppdrag som föreläsare och som sakkunnig vid bedömning av antikviteter.

Han har studerat konstvetenskap, historia och bebyggelsehistoria vid Stockholms universitet. Han har arbetat på Auktionshuset Bukowskis sedan skolåren. Förutom på Bukowskis har Peder varit på Nordén Auktioner, Livrustkammaren och Crafoord Auktioner. Peder har bland annat varit programledare för SVTs ”Otroligt antikt”, "Första, andra tredje", "Kockduellen", "Slottsliv" och "Antikjakten".


Peder engagerar sig gärna för uppdrag som auktionsförrättare, konfrencier och moderator och håller föredrag inom ämnen som antikviteter, konst, mat och dryck. Peder kan även bokas för antikvärdering då publiken får ta med ett föremål var för värdering och bedömning. Peders lättsamma och underhållande natur som föreläsare, bjuder åhörarna på både skratt och nya insikter, vilket lett till många uppskattade och skräddarsydda uppdrag av olika slag inom näringslivet .

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer