Stephan Rössner

Professor i hälsoinriktad beteendeforskning om hälsa, kost & livsstil

Stephan Rössner är professorn i hälsoinriktad beteendeforskning som, på ett sätt vi alla kan ta till oss, föreläser om vad vår moderna livsstil innebär för vår hälsa. Han är allmänt känd som folkbildare, föreläsare, ”bantningsexpert” och författare – han har gett ut ett tiotal böcker om matlagning, hälsa och friskvård.


Stephan är rätt person att engagera när det handlar om matglädje, vikt och motion. Han ger oss råd om hur vi förändrar vår livsstil och inspirerar oss till att njuta av livet året om.

Stephan Rössner från Karolinska institutet skapade Sveriges första överviktsenhet och har i mer än 30 år arbetat med kost, motion, livsstil och hälsa. Stephan citeras ofta i medierna som en hälsoguru och har kommit att representera den förnuftiga vetenskapligt baserade grundsynen på hälsa i en tid av flum och kvacksalveri.


Stephan är en inspirerande, kompetent och humoristisk talare, som utan pekpinnar försöker förmedla att det inte är något konstigt att skaffa sig bra levnadsvanor. Stephan Rössner är mycket rutinerad och van vid att tala till olika målgrupper. Han har förmågan att anpassa sitt budskap så att det blir enkelt att ta till sig och han använder många exempel för att tydligt åskådliggöra vad han menar. Som ordförande i en rad organisationer är han även van att leda möten och moderera konferenser.


Stephan Rössner har en gedigen vetenskaplig bakgrund, har skrivit mer än 600 vetenskapliga artiklar samt över 30 populärvetenskapliga böcker om kost och motion, varav flera spännande kokböcker. Han har varit president för all världens fetmaforskare och föreläst jorden runt, både för lekmän och vetenskapsmän. I många år har han deltagit i hälsodebatten och varit en flitig gäst i radio, TV och andra media.

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer