Stephan Rössner

Stephan Rössner - ledande expert inom kost och hälsa

Stephan Rössner talar om lust, mat, vikt och motion. Han ger oss råd om hur vi förändrar vår livsstil och inspirerar oss till att njuta av livet året om.

Stephan var tidigare chef för Överviktsenheten vid Huddinge sjukhus, med titeln professor i hälsoinriktad beteendeforskning. Han är allmänt känd som folkbildare, föreläsare, ”bantningsexpert”, ståuppkomiker och författare – han har gett ut ett tiotal böcker om matlagning, hälsa och friskvård. Stephan är rätt person att engagera när det handlar om matglädje, vikt och motion. Han ger oss råd om hur vi förändrar vår livsstil och inspirerar oss till att njuta av livet året om.

Stephan har inga färdiga "föreläsningspaket" utan anpassar sin föreställning till publikens önskemål. Hans unika spännvidd som talare gör att han med bravur klarar alla slags evenemang, från ren vetenskap till ren underhållning och allt däremellan.

... eller bjud in vänner eller kollegor till en trevlig kväll i den smarta matens tecken!

Smart mat
Det finns många proffskockar som man kan laga mat tillsammans med, men inte så många som kan tala om både matlagning och hälsa. Nu har ni chansen att enkelt och lättsamt gå från teori till praktik. Stephan är er värd i köket för att sprida kunskapen om god och hälsosam mat.

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer