Fotograf
Bo Melin

Hur man når in i mötet med andra människor

Carina Ahrle inspirerar och utbildar folk i möten som uppstår med andra människor. Som skådespelare och komiker bjuder hon sina åhörare på en härlig mix av skratt och insikter.

Carina är skådespelare, utbildare, inspiratör och en uppskattad föreläsare. Hennes föreläsningar handlar om kommunikation och möten mellan människor. Carina Ahrle tar upp sådant som till exempel hur beter vi oss när vi möter nya människor, vad signalerar vårt kroppsspråk och hur hanterar vi människor som är olika oss själva.

Presentation

Många av våra möten med andra människor som vi måste samarbeta med sker på arbetsplatsen. På ett roligt och igenkännande sätt beskriver Carina Ahrle närmare vilka olika personlighetstyper som vanligtvis brukar finnas på de flesta arbetsplatser.

Carinas målsättning är att öka människors förståelse och insikter för andra människo så man kan fungera bättre tillsammans såväl i arbetsliv som privatliv.

Carina Ahrle är en strålande inspiratör som bjuder på humor, många skratt men också eftertanke. Ingen går oberörd från hennes föreläsningar.

Referenser

Tack Carina du var helt enastående bra – och jag har fått en massa respons från deltagarna som också var helnöjda.
Göteborgs stad

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision