Missa inte vårt gratis webinarium

Så skapar vi en kultur där vi arbetar tillsammans – inte bara samtidigt


Föreläsning med Linda Hammarstrand

Datum & tid: 27 oktober 2021, kl 09.00-09.30
Plats: Livestreamat

Linda Hammarstrand föreläser om kraften i företagskulturen och hur man skapar glödande fans! Det räcker inte att bara jobba samtidigt. Vi måste jobba tillsammans om vi verkligen vill få saker att hända! Linda Hammarstrand är expert på att guida företag och organisationer till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka varumärken.

Att vara uppdaterad om de ämnen man talar om har hon djupaste respekt för och det råder inget tvivel om att Linda kan och brinner för det hon talar om.

I föreläsningen presenterar Linda Hammarstrand ”Stafetten – hur skapar vi en kultur som går ut på att höja och rekommendera varandra?” I ett framgångsrikt stafettlag är alla individer vinnare, framgången vilar i överlämningarna.

Linda Hammarstrand. Föreläser om kraften i företagskulturen och hur man skapar glödande fans! Värdegrund, prestation, förändring. Det räcker inte att bara jobba samtidigt, vi måste jobba tillsammans. Ring 08-684 049 24.Linda Hammarstrand har 20 års erfarenhet av kommunikation och HR. Hon implementerade Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi för koncernens 22 000 medarbetare. Som Director of Passion i Clarion Hotels ledningsgrupp var det högt ställda målet att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktivaste arbetsgivare.

Anmäl dig till en inspirerande kortföreläsning med Linda Hammarstrand.

Välkommen!

Anmälan sker till: info@skillspartner.com
Skicka ditt namn, företag, telefonnummer och mejladress till mejladressen ovan så får du möteslänken i retur. Inbjudan är personlig. Vi har begränsat antalet deltagare.

Webinariet vänder sig i första hand till dig som är chef, ledare eller arrangerar föreläsningar, workshops, konferenser eller utbildningar i din organisation.

Läs mer om Linda Hammarstrand

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg