Få det gjort - om personlig effektivitet, struktur & utveckling

Du sitter med en arbetsuppgift som det av någon anledning känns motigt att ta itu med. Klockan tickar och det har plötsligt gått en timme utan att något vettigt har blivit gjort. Och ännu en timme… 

Du har en dröm som du så gärna skulle vilja förverkliga, men du förlamas av självtvivel – ”inte kan väl jag göra det här…?” 

Känner du igen dig? Det gör vi också!
– Lars Carlén & Carl Magnus Palm

Presentation

Men det finns knep att ta sig runt det hela. Föreläsningen Våga skapa skräp! Hur leken och myrstegen hjälper dig att få det gjort är baserad på Lars Carléns och Carl Magnus Palms personliga erfarenheter från ett yrkesliv där de inte har haft något annat val än att se till att få saker gjorda.

Vilka är utmaningarna och hur tar man sig runt dem? Vilka metoder som används av många framgångsrika företag fungerar även för oss som individer? Varför är det viktigt att våga skapa skräp? Kan man verkligen åstadkomma något av värde genom att ta små steg vid många olika tillfällen? Vad har leken för plats i ett seriöst arbete?

Lars Carlén och Carl Magnus Palm ger dig svar på de frågorna och framför allt konkreta tips och verktyg för att nå dina mål. Deras råd utgår från vardagliga och autentiska erfarenheter – det här är inget de enbart har läst om i en bok, utan metoder som de faktiskt har använt sig av för att nå de mål de har satt upp.

Vi är inte perfekta: med humor och självdistans delar vi med oss av tillfällen då vi själva har snubblat till men sedan lyckats resa oss igen.
– Lars Carlén och Carl Magnus Palm

Lars Carlén är reportern och podcastproducenten som tänker bli universums främste poddexpert. Han vill bidra till att fler ska få större nytta och glädje av podcast. Han har vana av att intervjua välkända personer inom näringslivet, politiken och konsten och har skrivit artiklar, reportage och böcker. Han är producent för flera poddar.

Carl Magnus Palm har genom enträget researcharbete byggt upp en verksamhet som världens ledande ABBA-expert och är författare till åtta böcker om gruppen. I dag försörjer han sig huvudsakligen på att veta mycket om ABBA och konsulteras ibland av medlemmarna själva när de inte minns detaljerna från karriären. 

Carl Magnus och Lars har något grundläggande gemensamt: under många års yrkesverksamhet har de samlat på sig en massa erfarenhet när det gäller att få saker gjorda. Det vill de förmedla till andra!

Exempel på teman och rubriker

Personlig effektivitet och struktur

 

Lars Carlén och Carl Magnus Palm. Föreläsare. Personlig effektivitet, struktur & utveckling. Ger dig svar på de frågorna och framför allt konkreta tips och verktyg för att nå dina mål. Deras råd utgår från vardagliga, autentiska erfarenheter. Ring 08-684 049 24. Kunskap & Inspiration - Skillspartner.

Carl Magnus Palm och Lars Carlén ger handfasta råd och verktyg som utgår från vardagliga och autentiska erfarenheter.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg