Fotograf
Freddy Billqvist

Arbetet på jobbet - Ett mer hälsosamt arbetsliv

Organisationspsykolog Anders Rydell ger exempel på förhållningssätt och strategier som kan vara hjälpsamma i strävan mot ett vettigare och mer hållbart arbetsliv. Med klarspråk och med glimten i ögat sätter han ord på alla de dränerande tokigheter som vi alla är en del av i dagens arbetsliv. Anders får publiken att haja till och reflektera över sin egen situation, sin egen arbetsplats och sin egen roll i sammanhanget. Han del frikostigt med sig av konkreta tips och pekar ut vägen mot ett mer hälsosamt arbetsliv.
Anders Rydell är en erfaren föreläsare och workshopledare. Hans expertområde är organisationspsykologi, vilket bland annat inkluderar teman som team- och ledarskapsutveckling, kommunikation, konflikthantering och inte minst kunskaper kring stress- och utmattningsproblematikens många facetter.

Presentation

Anders Rydell har en förmåga att beskriva krångliga arbetsplatsfenomen på ett begripligt sätt.Vid utvecklingsdagar där man önskar påfyllning av kunskap och inspiration inom Anders områden är han en mycket uppskatta föreläsare. Exempel på teman är kommunikation, stress och återhämtning, arbetsmotivation, ledarskap och teamarbete.

Som föreläsare är Anders Rydell lättsam och ledig i språket. Hans föreläsningar kännetecknas av humor och hög igenkänning, vilket sannolikt har att göra med hans förmåga till träffsäkerhet i både sak och språk. Han varierar sitt tempo och är noga med att ge utrymme för eftertanke, frågor och kommentarer.

Foto: Kim Jonsson.

Med klarspråk och med glimten i ögat sätter Anders ord på alla de dränerande tokigheter som vi alla är en del av i dagens arbetsliv. Han får publiken att haja till och reflektera över sin egen situation, sin egen arbetsplats och sin egen roll i sammanhanget. Han går inte bara igenom destruktiva trender, missförstånd och förväntningar på jobbet. Han ger också konkreta tips och pekar ut vägen mot ett mer hälsosamt arbetsliv.

Anders Rydell är författare till boken ”Arbetet på jobbet – bök och bröte i arbetslivet (Natur & Kultur, 2021). Han är även expertskribent inom ämnet organisationspsykologi på den digitala ledarskapssajten motivation.se.

Anders deltar aktivt i den offentliga debatten kring arbetslivets olika utmaningar, främst som debattör i dagspressen men också som gästkrönikör i bland annat Psykologtidningen och magasinet Arbetarskydd.

Exempel på teman och rubriker

 • Kommunikation och samspel på jobbet
 • Psykologisk trygghet
 • Mellanmänskligt krångel och konfliktmedling
 • Så bygger vi välfungerande team
 • Stress och egenomsorg
 • Motivation och arbetsglädje
 • Arbetslivet – en cirkus som heter duga
 • Så blir du kvitt bök och bröte på jobbet

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium