Arbetet på jobbet - kommunikation, stress och återhämtning, arbetsmotivation, ledarskap och teamarbete

Anders Rydell är legitimerad psykolog och specialist i organisationspsykologi, föreläsare och författare. Hans specialområden är om ledar- och teamutveckling, teamfunktionalitet, konflikthantering, kommunikation och kartläggning av arbetsmiljö. I sina föreläsningar ger han även hållpunkter, förhållningssätt och förslag på strategier som kan vara hjälpsamma i strävan mot ett vettigare och mer hållbart arbetsliv. 
Han deltar aktivt i den offentliga debatten kring arbetslivets olika utmaningar och är aktuell med debutboken ”Arbetet på jobbet”.

Presentation

Anders Rydell har en förmåga att beskriva krångliga arbetsplatsfenomen på ett begripligt sätt.Vid utvecklingsdagar där man önskar påfyllning av kunskap och inspiration inom Anders områden är han en mycket uppskatta föreläsare. Exempel på teman är kommunikation, stress och återhämtning, arbetsmotivation, ledarskap och teamarbete.

Som föreläsare är Anders Rydell lättsam och ledig i språket. Hans föreläsningar kännetecknas av humor och hög igenkänning, vilket sannolikt har att göra med hans förmåga till träffsäkerhet i både sak och språk. Han varierar sitt tempo och är noga med att ge utrymme för eftertanke, frågor och kommentarer.

Anders Rydell är också aktuell med sin nyligen utgivna bok ”Arbetet på jobbet – bök och bröte i arbetslivet (Natur & Kultur, 2021). Han är även expertskribent inom ämnet organisationspsykologi på den digitala ledarskapssajten motivation.se.

Exempel på teman och rubriker

 • Kommunikation och samspel på jobbet
 • Mellanmänskligt krångel och konfliktmedling
 • Så bygger vi välfungerande team
 • Stress och egenomsorg
 • Motivation och arbetsglädje

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB