Intresseanmälan

Angela Ahola Doktor i psykologi, inspirationsföreläsare och författare

Fotograf
Sören Vilks

Skulle du anställda dig själv? Om första intrycket, medarbetarskap, företagsklimat och relationer

Skulle du köpa dig själv? Angela Ahola är doktor i psykologi och föreläser om första- och andra intrycket, inflytande, kommunikationstrender och brandingens psykologi.

Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Angela Aholas föredrag har hjälpt många organisationer till förbättrat samarbete, mer produktiva kundmöten, ökad effektivitet och ett bättre arbetsklimat.

Boka Angela Aholas humor- och energifyllda föreläsningar med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper.

Presentation

Angela Ahola föreläser med engagemang och tar med publiken på en tankeväckande lärorik resa.  Hennes föreläsningar är baserade på neuropsykologi och socialpsykologi som ger dig användbara tips på hur du räddar en svår situation när du inte upplever att du uppfattas på ’rätt’ sätt.

Hur ska du göra för att få människor att få en bättre uppfattning om dig, det varumärke/den organisation du repesenterar och hur du kan gå tillväga för att bli omtyckt redan innan ditt första möte med någon annan?

Angela Ahola är doktor i psykologi, talare, författare och aktuell med hyllade debutboken Konsten att gör intryck  (Natur och Kultur). Dessutom driver hon startup’en Tosify . Hon har gästat tv-program såsom i TV4, Gomorron Sverige i SVT, i YLE, Finlands motsvarighet till ’Efterlyst’, i TV3, etc. Samt intervjuats i DN, SvD, Veckans Affärer, m.m.

Pressarkiv;
Så vet du om någon är attraherad av dig. Artikel Aftonbladet 2019

Angela Ahola. Föreläsare & doktor i psykologi. Inspirerande och kunniga föreläsningar inom kommunikation, första intrycket, samarbete, m.m.

Exempel på teman och rubriker

Skulle du vilja ha dig själv som kollega – en föreläsning om medarbetarskap
Svaret är kanske inte så självklart. Ibland är du fullkomligt briljant, charmig, effektiv, luktar gott och får alla att må bra. Och ibland är du raka motsatsen. Varför blir det så här? – och kan du göra något åt saken?

Möt Angela Ahola i en mycket underhållande föreläsning om beteenden på jobbet och privat. En föreläsning som beskriver vilka hysteriska utmaningar det innebär att vara människa och förklarar att det förmodligen inte är ditt fel att det blev som det blev – snarare någon annans.

Mycket humor och lite allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om ditt och kollegornas beteende. Frågorna är många: Varför beter vi oss som vi gör? Är det möjligare att få en roligare arbetsplats? Kan du bli en gladare person än den du är? En varning är dock på sin plats. Föreläsningen riskerar för vissa åhörare att landa i slutsatsen att man faktiskt själv är inblandad i sitt eget liv. Att man måste ta någon form av ansvar för sitt eget beteende och för de eventuella förändringar man vill uppnå både på jobbet och hemma.

Smakprov ur innehållet

 • Det är inte ditt fel – du är bara människa
 • Jag ska bara …
 • 4 fantastiska kollegor
 • Så blir du den bästa versionen av dig själv

Konsten att göra intryck
Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Vad är det som styr våra val och beslut, ger oss inflytande och förutsättningar att påverka andra?

Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer, varumärken eller organisationer. Ofta gör vi saker som vi inte tänker på men som ändå påverkar hur människor i vår omgivning uppfattar oss. För att andra ska köpa ditt budskap måste de allra först ’köpa’ dig som person. I mötet med andra människor har du inte ens en sekund på dig att göra ett gott intryck. Det första intrycket du gör kan bestå länge.

Det första intrycket är en viktig del av kundupplevelsen och hur man får kunden att vara fortsatt intresserade och positiv.

Referenser

Angela föreläste på vår kundevenemang. Vi (på Ticket Biz) och våra kunder fann föreläsningen mycket intressant. Angela Shola är en kunnig och inspirerande talare. Alla vi som deltog fick nya tips och verktyg att använda i vårt arbete. Allt levereras med humor och värme. Jag kan absolut rekommendera Angela!
Försäljningsansvarig, Ticket Biz & CEO

Jag kan starkt rekommendera Angela. Hon är en stark och målmedveten kvinna och en inspirerande ledare. Hon kommer att komplettera uppdrag hon förbinder sig med bästa möjliga resultat!
Capital Försäkringsmäkleri Liv & Finans KB

Efter grundandet Tramconet Ky: Jag arbetade med Angela på vissa projekt och deltog i ganska av få seminarier och möten av henne. Jag var imponerad av hur hon höll tal och hennes föreläsningar. Jag kan helhjärtat rekommendera henne som talare. Angela har också besökt Polis TV som en övertygande expert.
Styrelseledamot i Suomen Yhteisöpalvelury

Jag har haft förmånen att lyssna till Angela vid ett flertal tillfällen under flera år. Hon är en mycket professionell och engagerande talare. Med en hel del humor hon förmedlar sina idéer som. Jag kan helhjärtat rekommendera Angela som talare.
Country Manager, Presenta of Scandinavia AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg