Anna Bennich Karlstedt är en mycket uppskattad föreläsare inom hälsa, kommunikation och ledarskap. Hon är leg. psykolog och ett välkänt ansikte i media, bla som TV4:s relationsexpert. Anna är författare till Sjukt Stressad, har tilldelats Stora Psykologipriset och nominerats till Årets Talare. På ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver Anna psykologisk kunskap så att det blir begripligt, konkret och lätt att använda både på arbetsplatsen och hemma.

Presentation

Anna Bennich har skrivit flera böcker och är författaren till boken Att vinna över ensamheten : psykologens bästa råd, 2019. Där hon beskriver ensamhetens olika orsaker, uttryck och effekter.

Vi har kunnat se Anna Bennich i flera tv-produktioner, bland annat i “Blackout” på SVT, “Helt sjukt” och “Nyhetsmorgon” på TV4. Hon svarar på allmänhetens frågor på sajten Psykologiguiden, är stående expert i tidningen MåBra och författare till två böcker: “Sjukt stressad” och “Vägen genom skilsmässan – att hantera en förlorad kärleksrelation”.

Du kan dra nytta av psykologiskt kunnande i alla aspekter av livet. Allt vi uppfattar som “livet” händer nämligen inne i våra huvuden och det som händer i våra huvuden kallas psykologi. En Anna Bennich föreläsning omvandlar psykologiska teorier och forskningsrön till smarta verktyg du kan använda i vardagen. Hon talar gärna om ämnen som stress, sömn, depression och ångest, relationer, kommunikation och ledarskap.

Med kalla fakta och konkreta metoder tvättar en Anna Bennich föreläsning effektivt bort flumstämpeln från psykologi, samtidigt som du blir betydligt bättre på att förstå både dig själv, dina medarbetare och kunder.

Exempel på teman och rubriker

Sjukt stressad
En föreläsning om stress och hur vi kan hantera en allt hetsigare vardag utan att gå sönder. På ett träffsäkert och målande sätt beskriver Anna Bennich vad för processer som sätts igång inom oss när vi råkar ut för stressrelaterade problem. Du får konkret tips och verktyg som du kan börja använda direkt.

Här är tonen rå men hjärtlig – att jobba arbetsklimatsmart i organisationen
En föreläsning som bland annat tar upp kränkningar, tystnadskultur och nolltolerans samt ger verktyg för hur ni konkret kan arbeta.

 • Vänskap som vinnande kraft på arbetsplatsen
 • Att vinna över ensamheten
 • Svåra samtal och feedback

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards