Fotograf
Peter Knutsson

Ledarskap när allting förändras

Anna Kinberg Batra blev Moderaternas första kvinnliga partiledare 2015, efter åtta år av moderatledd regering som slutade med en tung valförlust. När ministrarna slutade och resurserna krympte ledde hon ett omfattande förändringsarbete för att moderaterna skulle kunna vinna val igen och hon själv bli Sveriges första kvinnliga statsminister nu i höst. Men i stället blev hon den första moderata partiledaren sedan 1907 som inte fick möta väljarna. Redan augusti 2017 avgick hon, efter en turbulent tid med flyktingkris, terrorism, populism, polarisering och till sist även avgångskrav från otåliga partikamrater.

Anna åtar sig uppdrag som föreläsare, rådgivare och moderator.

Presentation

I dag är Anna Kinberg Batra rådgivare och föreläsare om politik, samhälle och förändring, knuten till Handelshögskolan i Stockholm och Centre for Advanced Studies in Leadership. Utöver mångårig och internationell politisk erfarenhet på högsta nivå har hon arbetat med flera nystartade företag och varit informationschef på Stockholms Handelskammare, är rådgivare till Sweden-India Business Council och styrelseledamot i Swedish Space Corporation och Avanza Pension. Kinberg Batra är även engagerad i Seeds of Peace, som utbildar judiska och muslimska ungdomar i ledarskap och samhällsförändring. Under hösten 2018 kommer hon med boken ”Inifrån”, om hennes tid i politiken och ledarskap när allting förändras.

Anna är en mycket uppskattad talare med sina skarpa analyser och sin varma publiknärvaro.

Exempel på teman och rubriker

Ledarskap när allting förändras
Möt Anna Kinberg Batra i en föreläsning i livet efter partipolitiken. Som bara har börjat.

Anna Kinberg Batra blev moderaternas första kvinnliga partiledare 2015, mitt i en extrem tid både i Sverige och omvärlden. Men istället för att bli Sveriges första kvinnliga statsminister tvingades hon att avgå året före valet.

Hur leder man förändring när förutsättningarna är svåra och ändras snabbt. Vad kan näringslivet lära av politiken och tvärtom, i en stökig och otålig tid.

Föreläsningen kompletteras fördelaktigt med frågestund i anslutning till föreläsningen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision