Intresseanmälan

Barbro Fällman Retorik- & språkexpert samt författare

Förnuft och känsla – den oslagbara kombinationen för effektiv kommunikation.

Barbro Fällman lär dig tala och engagera. Talad kommunikation är alltid med i bilden, vare sig man ska presentera sig själv, ett företag, en produkt eller en tjänst.

Under Barbro Fällmans föreläsningar och seminarier får man lära sig effektiv argumentationskonst, där viktiga moment som fakta, motargument, lösning och konsekvens effektfullt bäddas in av en väl förberedd inledning och avslutning.

Presentation

Barbro arbetar med person- och företagsanpassade seminarier, föreläsningar och utbildningar, samt med personlig coaching i retorik och presentationsteknik, internationell kommunikation, förhandling och press- och mediahantering.

Med många användbara och praktiska tips samt underhållande exempel kommer Barbro Fällman att fånga er uppmärksamhet så att ni får en snabblektion i antikens retoriska historia. Barbro har bland annat skrivit böckerna: Mind and Heart, Ignition, Tala och engagera, Talking to Inspire, Klartext, Rätt sagt på rätt sätt och Konsten att hålla tal.

Barbro Fällman arbetar utifrån kunskapen om att klassisk retorik har mycket att lära dagens människor. Retorik betyder konsten att tala med förnuft och känsla. Det är något som alla kan lära sig med bra ledning och egen träning. Oavsett utgångsläget handlar det aldrig om någon lång inlärningsprocess.

Barbro menar att den antika talekonsten ligger till grund för all effektiv kommunikation. Hon ger deltagarna konkreta tips på individuell utveckling, anpassat efter deras önskemål och arbetsuppgifter.

 

Exempel på teman och rubriker

Förnuft och känsla
Föreläsningen Förnuft och känsla – en oslagbar kombination för effektiv kommunikation. Hur anpassar jag mitt budskap till målgruppen? Vad avgör om jag når fram med mitt budskap? Finns det genvägar för att nå framgång som talare och samtalspartner? Är god kommunikation något medfött hos vissa människor?

Detta är några frågor som Barbro Fällman kommer att besvara under sin föreläsning. Som åhörare får ni tillfälle att lyssna till en av Sveriges främsta experter inom området retorik och kommunikation.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards