Vardagsglädje, gemenskap, tillit och medkänsla

Björn Lindeblads gåva är att förmedla livsvisdom på ett sätt som alla kan ta till sig. Han använder sin osnitslade levnadsresa för att illustrera hur vi kan hitta tillbaka till vardagsglädje, gemenskap, tillit, medkänsla och ett mer lekfullt förhållningssätt till livet.

Björn Lindeblad gjorde raketkarriär genom Handelshögskolan i Stockholm och vidare som AGA-koncernens yngsta ekonomichef någonsin, blott 25 år gammal. Björn sadlade om och blev Buddhistisk skogsmunk. Han fick då munknamnet Natthiko ”den som växer i visdom”. Efter 16 år kom han hem igen till ett liv i byxor hösten 2008. Björn har blivit en flitig gäst i TV-sofforna, och är en av våra mest uppskattade talare.

Ring oss så berättar vi förutsättningslöst mer om föreläsningar, föredrag, workshops med Björn Lindeblad.

Presentation

Björn Lindeblads berättelse går från djupt allvar, och ögonblick som förändrade nästan allt, till igenkännandets magskratt då Björn använder sin egen ofullkomlighet för att påminna oss om hur vi skapar bekymmer för oss själva och andra alldeles i onödan.

Björn använder inte manuskript, utan han har  istället utvecklat en sällsynt fingertoppskänsla för vad varje grupp tycks mest intresserad av.

Kanske just därför får han minst lika mycket uppskattning för hur han talar, och atmosfären han skapar, som för vad han säger. Björns målsättning är att du efter föredraget vandrar hem, lite större, lite starkare och med en känsla av samhörighet och mod i bröstet.

Inget varar, inte heller de mörkaste stunderna.
– Björn ”Natthiko” Lindeblad

2012 gjorde Björn Lindeblad succé som sommarpratare i Sommar P1 och blev utsedd till lyssnarnas val.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision