Vardagsglädje, gemenskap, tillit och medkänsla

Björn Lindeblads gåva är att förmedla livsvisdom på ett sätt som alla kan ta till sig. Han använder sin osnitslade levnadsresa för att illustrera hur vi kan hitta tillbaka till vardagsglädje, gemenskap, tillit, medkänsla och ett mer lekfullt förhållningssätt till livet.

Björn Lindeblad gjorde raketkarriär genom Handelshögskolan i Stockholm och vidare som AGA-koncernens yngsta ekonomichef någonsin, blott 25 år gammal. Björn sadlade om och blev Buddhistisk skogsmunk. Han fick då munknamnet Natthiko ”den som växer i visdom”. Efter 16 år kom han hem igen till ett liv i byxor hösten 2008. Björn har blivit en flitig gäst i TV-sofforna, och är en av våra mest uppskattade talare.

Ring oss så berättar vi förutsättningslöst mer om föreläsningar, föredrag, workshops med Björn Lindeblad.

Presentation

Björn Lindeblads berättelse går från djupt allvar, och ögonblick som förändrade nästan allt, till igenkännandets magskratt då Björn använder sin egen ofullkomlighet för att påminna oss om hur vi skapar bekymmer för oss själva och andra alldeles i onödan.

Björn använder inte manuskript, utan han har  istället utvecklat en sällsynt fingertoppskänsla för vad varje grupp tycks mest intresserad av.

Kanske just därför får han minst lika mycket uppskattning för hur han talar, och atmosfären han skapar, som för vad han säger. Björns målsättning är att du efter föredraget vandrar hem, lite större, lite starkare och med en känsla av samhörighet och mod i bröstet.

Inget varar, inte heller de mörkaste stunderna.
– Björn ”Natthiko” Lindeblad

2012 gjorde Björn Lindeblad succé som sommarpratare i Sommar P1 och blev utsedd till lyssnarnas val.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg