Intresseanmälan

Carina Ridenius

Hjälper dig att få ditt budskap att fästa

Presentationsteknik och att stå inför publik är kropp, knopp och nerver!

Carina Ridenius vill att du ska känna dig som ett proffs när du presenterar och få kunskap om vilken information just din aktuella målgrupp behöver? Carina ger dig verktygen och metoderna för hur du ska öka din kommunikationsförmåga, prestera presentationer på topp och bli ditt allra bästa autentiska jag. Att presentera dig själv, din organisation eller din produkt handlar om att du får mottagaren att förstå dig.

Presentation

Genom att arbeta med det sceniska uttrycket, hur du går, står och för dig, samt arbetet med röst och andning, lyfter du dina presentationer till högre höjd: du sticker ut och blir ihågkommen!
Med Carina Ridenius som föreläsare och utbildare får du arbeta med nyckeln till din självkänsla – din andning. Du får arbeta med det vassaste instrument du har när du presenterar – din röst. Du får arbeta med kroppskännedom och scenisk framställning för att hitta ditt personliga uttryck, öka din sceniska närvaro och kommunikationen med din publik. Detta gör dina presentationer till något utöver det vanliga!

Att presentera handlar om att få ditt budskap att fästa. Vilken är din målgrupp? Vilken information behöver de? Hur ska du presentera din information – bildspel, rita och berätta eller åskådliggöra på något annat sätt?

Inom Information Management lär du dig att samla in, strukturera och presentera rätt information till rätt person i rätt tid. Du får ökad kunskap om hur människor söker, uppfattar och använder information. Detta gör att du lätt kan ringa in och fånga din målgrupp för din presentation.

Carina Ridenus är bra på att entusiasmera, engagera och hjälpa dig att plocka fram ditt allra bästa autentiska jag framför din publik.

Carina har två magisterutbildningar, Master of Arts och Master of Science den senare med inriktning informationshantering. Carina Ridenius har även mångårig erfarenhet som sångerska, sångpedagog och otaliga scenframträdanden både i Sverige och utomlands.

Referenser

Första delen var en mycket pedagogisk genomgång om hur man startar sin presentation, hur man använder kroppen och rösten samt hur man tyglar sin nervositet. Därefter kom den bästa delen av kursen, då vi fick praktisera det vi lärt oss genom ett eget framförande. Vi fick sedan tydlig feedback på personliga förbättringsområden. Detta har hjälpt mig att göra proffsigare föreläsningar och att förmedla ett budskap som inte bara når fram utan också ger önskad reaktion hos min publik.
Roxner Health AB

Jag fick med mig flera bra och användbara tips från workshopen. Hur jag använder rummet, hur jag får kontakt med publiken och enkla sätt att komma i balans inför ett framträdande. Den praktiska träningen i grupp var både rolig och lärorik.
Tiljestam Consulting

Kan inte bara skriva ett ord om detta utan får bli två ord WOW och FASCINERAD. Inspirerande! AHA-upplevelse! Fantastiskt! Glädje! Närvarande!
Enhetschef, Göteborgs Stad

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium