Fotograf
Bo Melin

Hur man når in i mötet med andra människor

Carina Ahrle inspirerar och utbildar folk i möten som uppstår med andra människor. Som skådespelare och komiker bjuder hon sina åhörare på en härlig mix av skratt och insikter.

Carina är skådespelare, utbildare, inspiratör och en uppskattad föreläsare. Hennes föreläsningar handlar om kommunikation och möten mellan människor. Carina Ahrle tar upp sådant som till exempel hur beter vi oss när vi möter nya människor, vad signalerar vårt kroppsspråk och hur hanterar vi människor som är olika oss själva.

Presentation

Många av våra möten med andra människor som vi måste samarbeta med sker på arbetsplatsen. På ett roligt och igenkännande sätt beskriver Carina Ahrle närmare vilka olika personlighetstyper som vanligtvis brukar finnas på de flesta arbetsplatser.

Carinas målsättning är att öka människors förståelse och insikter för andra människo så man kan fungera bättre tillsammans såväl i arbetsliv som privatliv.

Carina Ahrle är en strålande inspiratör som bjuder på humor, många skratt men också eftertanke. Ingen går oberörd från hennes föreläsningar.

Referenser

Tack Carina du var helt enastående bra – och jag har fått en massa respons från deltagarna som också var helnöjda.
Göteborgs stad

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB