Fotograf
Bo Melin

Hur man når in i mötet med andra människor

Carina Ahrle inspirerar och utbildar folk i möten som uppstår med andra människor. Som skådespelare och komiker bjuder hon sina åhörare på en härlig mix av skratt och insikter.

Carina är skådespelare, utbildare, inspiratör och en uppskattad föreläsare. Hennes föreläsningar handlar om kommunikation och möten mellan människor. Carina Ahrle tar upp sådant som till exempel hur beter vi oss när vi möter nya människor, vad signalerar vårt kroppsspråk och hur hanterar vi människor som är olika oss själva.

Presentation

Många av våra möten med andra människor som vi måste samarbeta med sker på arbetsplatsen. På ett roligt och igenkännande sätt beskriver Carina Ahrle närmare vilka olika personlighetstyper som vanligtvis brukar finnas på de flesta arbetsplatser.

Carinas målsättning är att öka människors förståelse och insikter för andra människo så man kan fungera bättre tillsammans såväl i arbetsliv som privatliv.

Carina Ahrle är en strålande inspiratör som bjuder på humor, många skratt men också eftertanke. Ingen går oberörd från hennes föreläsningar.

Referenser

Tack Carina du var helt enastående bra – och jag har fått en massa respons från deltagarna som också var helnöjda.
Göteborgs stad

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision