Fotograf
Cecilia Möller

Mindfulness, psykisk ohälsa, stresshantering, bemötande och relationer

Cecilia Åkesdotter är civilekonomen som bytte ut siffror till att vara en av Sveriges främsta experter inom mindfulness. Hon håller inspirationsföreläsningar inom psykisk ohälsa, stresshantering, bemötande och relationer.

Cecilia anlitas ofta som föreläsare när arbetsgruppen behöver ny inspiration och nya arbetssätt. Hennes föreläsningar handlar om hur man skapar en friskare, vänligare och smartare arbetsplats. Hon ger kunskap, vetenskaplig forskning och konkreta verktyg för att hantera stress, motverka psykisk ohälsa och skapa goda möten. Parallellt anlitas Cecilia Åkesdotter ofta som expert inom mindfulness. Tidningen Tara titulerar henne till och med Mrs Mindfulness.

Vill du också boka en föreläsning med Cecilia Åkesdotter, kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

Cecilia har inspirerat mer än 35 000 personer över hela Sverige inom alla branscher. Med sin gedigna erfarenhet anpassar hon enkelt sina föreläsningar till gruppens utmaningar och intressen. Tack vare sin ekonombakgrund är hon bekväm i mötet med både akademiker, ledningsgrupper, chefer och skiftande personalgrupper inom alla branscher.

Med total scennärvaro och äkta engagemang fångar Cecilia Åkesdotter snabbt gruppens uppmärksamhet och guidar dem med säker hand. Hon föreläser för både små som stora grupper upp till flera hundra i auditoriet. Många beskriver Cecilia som en karismatisk, varm, energifylld föreläsare som sprider positiva vibrationer och skapar aha-upplevelser.

Tack vare hennes annorlunda livshistoria, varma framtoning och smittande engagemang väcker hon tusentals hjärtan. Cecilia lyfter alla med sin lyskraft och gör budskapet enkelt att förstå. Utvärdering visar 4.7 av 5 möjliga då innehåll, kunskap och engagemang vägs samman.

Cecilia Åkesdotter är författare till självhjälpsboken Heartfulness som legat på Adlibris topplista och grundare av appen med samma namn, som till exempel innehåller den populära övningen ”sov gott”.

Exempel på teman och rubriker

  • Glädje i nuet – en inspirationsföreläsning
  • Fokus på stresshantering
  • Lyckade möten – verktyg för god kommunikation och positivt bemötande
  • Lyckade möten med besvärliga personer
  • Medvetet ledarskap
  • Så blommar barnens självkänsla

Referenser

Cecilia Åkesdotter har på ett inspirerande sätt visat på möjligheten och värdet av mindfulness på arbetet, i vardagen och framförallt ”mitt i livet”. Värdet av den kunskapen är svårt att mäta men genom att klara stress, hög arbetsbelastning och samtidigt ha en fungerande vardag där man kan njuta av livet är ett bra mått.
Chef, Sectra Imaging IT Solutions

Jag kommer ihåg den där förmiddagen för några år sedan. Jag hade ett möte på jordbruksdepartementet och ett annat på arbetsmarknadsdepartementet – samtidigt (det hade blivit för mycket insåg jag där någonstans). Utan valde att gå en 4 timmars introduktion till Mindfulness med dig. Jag kände någonstans att jag behövde det. När jag åkte hem efter dessa 4 timmar så kände jag lukt jag glömt bort, jag hörde saker jag inte hört och var plötsligt här och nu. Jag kommer aldrig glömma detta och din förmåga. Jag använder detta i min vardag idag och är mer produktiv, mer lyckosam och mer full av liv.
Chef, Ragn-Sells

Jag har haft förmånen att möta Cecilia och därigenom Mindfulness och Heartfulness genom åren – varje gång påminns jag av den kraft som omedelbart frigörs. Cecilia har många verktyg och lång erfarenhet som hon på ett tilltalande och anpassat sätt förmedlar vidare beroende på föreläsningssituation. Hon delar med sig av sig själv och sin egen livshistoria både från dåtid som nutid som visar på att Mindfulness på riktigt kan vara ett oerhört verkningsfullt verktyg.
Manager Project Management Office, Business Unit Airborne ISR, Business Area Support & Services

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards