Om personligt ledarskap, förändringar och kommunikation

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har arbetat som föreläsare i över 20 år och varvar det med författarskap och coachning av ledare och ledningsgrupper på några av Nordens största företag.

Idag är Christer en av Sveriges mest bokade föreläsare, känd för sin unika förmåga att förstå det vardagliga samspelet mellan människor.

Allt som inte är under utveckling är under avveckling.
– Christer Olsson

Boka en inspirerande och tankeväckande föreläsning full av konkreta verktyg här hos Skillspartner.

Presentation

Christer Olsson kommunicerar detta genom föreläsningar som inspirerar, manar till eftertanke, och ökar sina besökares handlingskraft. Hans ambition är att så Tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Hans goda råd är inte bara användbara för chefer och ledare utan för människor på alla platser och situationer i livet.

Idag ägnar Christer Olsson sig åt att få människor att bli mer prövande och lärande och göra mer av det de redan vet. Tankar kring detta har han formulerat i sin nyutkomna tredje bok ”Du lever så länge du lär” med undertexten ”Från veta till göra”.

Christer har tidigare nått stor framgång med böckerna ”Vart är du på väg – Och vill du dit?” samt ”Du läcker vad du tänker”.

Christer arbetar idag också som partner i Ngager med digitala verktyg som på ett unikt sätt hjälper människor att må och prestera bättre, genom att gå från veta till att göra.

Christer arbetar också med:

 • Ledningsgruppsutveckling
 • Affärsmannaskap – SPK (säljande personlig kommunikation)
 • Coachning
 • Kurser/Utbildning

Exempel på teman och rubriker

 • Du lever så länge du lär
 • Hur leda och konkurrera i en miljö där alla kan samma saker och är nästan lika duktiga
 • När vi går från att vara medarbetare till medansvarig
 • Arbetsglädje är ett annat ord för produktivitet
 • Den som vill mest vinner!
 • Kulturella och strukturella utmaningar i en allt mer digitaliserad värld – vad innebär det för ledarskapet?
 • Vart är du på väg – Och vill du dit?
 • Dags att ta tillbaka det som tagit oss hit! – vår unika förmåga att samverka

 

Christer Olsson är en av Sveriges mest efterfrågade inspiratörer o föreläsare i kommunikation och ledarskap. Författare till succéboken "Vart är du på väg - och vill du dit? Boka Christer Olsson hos Skillspartner, tel 08-684 049 24.

Christer Olsson är en av Nordens mest anlitade föreläsare och har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB