Intresseanmälan

Conny Svensson

Digital transformation & AI

Conny Svensson är en uppskattad föreläsare som älskar att utforska ämnen där människa, teknik och samhälle kolliderar och skapar nya möjligheter men också frågeställningar.

Han hjälper kunder med att se möjligheterna med den nya digitala tekniken och hjälper dem i den förändringsresan som många står inför. Förändringen bottnar alltid i ett behov hos människan och måste även drivas därifrån, tekniken får aldrig ta överhand.

Presentation

Genom sin gedigna bakgrund inom IT-branschen där Conny Svensson startade som utvecklare, men snabbt gick vidare till arkitekt och idag agerar rådgivare till många företagsledningar i frågan hur ny teknik påverkar verksamhetens framtid. Genom att försöka se saker från olika vinklar skapar han nya perspektiv och använder ofta humor och berättarteknik för att inspirera och förklara svåra saker på ett begripligt sätt.

Connys föreläser inom områden som Digital Transformation, AI, ny teknik, framtiden, innovation, samspelet människa och maskin.Han har ett starkt engagemang inom etisk AI och hur den tekniska utvecklingen påverkar samhället och människan på flera plan.

Conny Svensson har i grunden en civilingenjörsutbildning inom datateknik från Chalmers. Han har jobbat inom IT branschen sedan mitten av 90-talet varav 8 år i USA där han var med och spräckte internet bubblan.

Exempel på teman och rubriker

  • Digital transformation
  • Artificiell Intelligens – AI
  • Samspelet människa maskin
  • Hur den tekniska utvecklingen påverkar samhället och människan på flera plan
  • Digital transformation – realisera de nya affärsmöjligheterna

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB