Intresseanmälan

Conny Svensson

Digital transformation & AI

Conny Svensson är en uppskattad föreläsare som älskar att utforska ämnen där människa, teknik och samhälle kolliderar och skapar nya möjligheter men också frågeställningar.

Han hjälper kunder med att se möjligheterna med den nya digitala tekniken och hjälper dem i den förändringsresan som många står inför. Förändringen bottnar alltid i ett behov hos människan och måste även drivas därifrån, tekniken får aldrig ta överhand.

Presentation

Genom sin gedigna bakgrund inom IT-branschen där Conny Svensson startade som utvecklare, men snabbt gick vidare till arkitekt och idag agerar rådgivare till många företagsledningar i frågan hur ny teknik påverkar verksamhetens framtid. Genom att försöka se saker från olika vinklar skapar han nya perspektiv och använder ofta humor och berättarteknik för att inspirera och förklara svåra saker på ett begripligt sätt.

Connys föreläser inom områden som Digital Transformation, AI, ny teknik, framtiden, innovation, samspelet människa och maskin.Han har ett starkt engagemang inom etisk AI och hur den tekniska utvecklingen påverkar samhället och människan på flera plan.

Conny Svensson har i grunden en civilingenjörsutbildning inom datateknik från Chalmers. Han har jobbat inom IT branschen sedan mitten av 90-talet varav 8 år i USA där han var med och spräckte internet bubblan.

Exempel på teman och rubriker

 • Digital transformation
 • Artificiell Intelligens – AI
 • Samspelet människa maskin
 • Hur den tekniska utvecklingen påverkar samhället och människan på flera plan
 • Digital transformation – realisera de nya affärsmöjligheterna

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards