Intresseanmälan

Elizabeth Kuylenstierna Ledarskapscoach, medlare & UGL-handledare

Kultur & Värdegrund - Ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje, teambuilding & kommunikation

Elizabeth Kuylenstierna är en uppskattat och mycket anlitad föreläsare, både i Sverige och utomlands. Hennes ämnen är ledarskap, grupputveckling, arbetsglädje, kommunikation, relationer, coachande förhållningssätt, konflikthantering, krishantering, teambuilding, förändringsprocesser, bemötande, och motivation.

Elizabeth är ledarskapscoach, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar.

Presentation

Elizabeth Kuylenstierna tar ett helhetsperspektiv på kommunikation och lyfter frågor som rör det goda mötet, arbetsglädje, ledarskap, samarbete, teamet, konflikt- och krishantering. Hon berättar hur man får människor att växa, om självkänsla och förbättrad livskvalitet. Hon talar även om kommunikation i olika former, om attityder på arbetsplatsen, om hur man som ledare och chef kan skaffa sig ett coachande förhållningssätt, om hur man får ett företag att lysa tack vare stolta medarbetare och om hur man förverkligar sina drömmar och uppnår sina mål.

Hennes kompetens kombinerat med påtaglig närvaro på scen och skarpa blick, tillsammans med värme och humor lämnar ingen oberörd. Hon har ett sätt att göra de svåra ämnena tillgängliga för alla och hanterar en publik på 10 eller 1000 personer lika personligt där alla känner sig sedda.

Elizabeth är handledare inom UGL (Utveckling av Grupp och Ledare, Förvarshögskolans koncept) samt The Human Element, och arbetar dessutom med ett eget ledarskapsprogram och workshops både i Sverige och internationellt, framför allt i USA. Hon handleder, processleder och coachar ledningsgrupper på alla nivåer.

Hon är också krishanterare och medlare inom konflikter, med uppdrag både i näringsliv och offentlig sektor, samt med utbildningar i ämnet. Hon arbetar även med hela personalstyrkor i alla branscher med att förändra kulturer, tajta till relationer, lösa konflikter, göra värderingarna levande genom önskade beteenden, processleda i förändring, införa feedback och öka kommunikationen – med andra ord vässa teamen så att de kan jobba mot ännu bättre resultat.

Elizabeth Kuylenstierna har en bakgrund som terapeut inom sorg, kris och KBT, och en envis tro på människans inre kraft, en tro och tillit som hon vill väcka hos varje individ hon möter.

Hon är djupt engagerad i samhällsfrågor och har arbetat som volontär i över 20 år, med olika utsatta grupper tex utsatta barn och misshandlade kvinnor.

Utsedd till Årets Talare 2019 och har fått utmärkelsen Eminent Speaker. Elizabeth har flera bästsäljande böcker bakom sig som publicerats i länder som exempelvis Tyskland, Ryssland, Indien, Brasilien, Estland och Norge.

Exempel på teman och rubriker

Varannan vatten – bevara kultur och värderingar även i en digital värld
Nu har väl alla lärt sej hur man sitter framför Zoom och Teams, haft digital AWs och försökt hålla uppe energi i era digitala möten, men hur ska ni behålla den så viktiga kulturen bland medarbetare? Hur ser ni till att era grundläggande värderingar efterlevs även i en digital värld?

Många företag, myndigheter och organisationer har åsidosatt kultur och värderingar, och väntar med de frågorna ”tills det här är över”, men en driven vinnare väntar inte. En framgångsrik verksamhet ser till att lyfta de frågorna redan nu och göra dem viktiga även på vägen mot det som kommer sen. Hur ser er skriftliga kommunikation ut, hur går maktstrider till när vi inte sitter i kontorslandskap och konferensrum utan hemma i kök och sommarstugor framför skärmar?

Elizabeth Kuylenstierna är ledarkonsult och processledare med uppdrag att hjälpa verksamheter inom både näringsliv och offentlig sektor med just detta. De har inte råd att låta värdegrunden vänta till sen, den måste få vara levande även idag. Diskuteras digital energi så behöver ni köra varannan vatten och göra utrymme för verksamhetens ryggrad, för en bättre morgondag.

Elizabeth föreläser och utbildar även under temana;

 • Världens bästa ledarskap
 • Världens bästa medarbetarskap
 • Världens bästa teambuilding
 • Världen bästa förändring
 • Världens bästa arbetsglädje
 • Världens bästa feedback
 • Världens bästa kommunikation
 • Världens bästa konflikthantering
 • Världens bästa förändring
 • Världens bästa Good Enough
 • Framgång med feedback
 • UGL
 • The Human Element

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg