Fotograf
Mark Olson

Framtiden är inte science fiction - den är här redan!

Robotar med empati, social kompetens och en bra mycket högre intelligens än människans? Det låter kanske lite läskigt, men enligt robotutvecklaren Fredrik Löfgren är det både realistiskt och en positiv utveckling! Fredrik berättar hur långt människan redan har kommit med robotiken och målar upp en bild av hur framtidens stora robotisering kommer att te sig.

Följ med på en spännande resa in i framtidens arbetsmarknad genom att boka en Fredrik Löfgren föreläsning i dag!

Presentation

Redan som barn hade Fredrik Löfgren en fallenhet och ett intresse för robotar. En av hans allra första skapelser hade det viktiga uppdraget att hämta kakor till honom som liten grabb, komplett med ett flak med beordran “lasta på kakor” när den stötte på hans mamma köket.

Sedan dess har det hänt mycket och Fredrik Löfgren har hunnit vinna flera stipendier och tagit medalj vid tävlingar som VM och OS inom robotik och vunnit Genikampen i SVT och du har säkert sett hans robotar gå hela vägen till semifinal i Talang på TV4. I dag är han en väldigt populär föreläsare.

Fredrik Löfgren studerar hur teknologin, digitalisering och AI påverkar och förändrar vårt samhälle, vårt sätt att leva och våra arbetsplatser. Vilka möjligheter robotiseringen har för samhällsutveckling och se på vilka effekter roboten har och kan ha på förhållandet mellan människor och maskiner, hälso- och sjukvård, sysselsättning och den framtida arbetsmarknaden i landet.

Vid en Fredrik Löfgren föreläsning ska du vara beredd på att få ett helt annat perspektiv på artificiell intelligens och dess möjligheter. Fredrik Löfgren tar dig med på ett äventyr in i framtiden, fylld med robotar som kan måla, rädda folk ur brinnande byggnader och kanske till och med bli kära?

Boka en föreläsning redan idag och utrota din AI-skräck med härliga Fredrik. Han talar gladeligen och inspirerat om varför robotar kommer ta över många roller och varför det är bra. Kom och lyssna på nya teorier och utforska vetenskapen!

Exempel på teman och rubriker

>>Framtiden är inte science fiction – den är här redan!
>>Hur AI förändrar vårt samhälle, idag och i framtiden
>>Framtidens arbetsmarknad

Fredrik Löfgren tar oss med på en resa från stenåldern till framtiden; hur tekniken har ändrats och hur den har påverkat människan och arbetsmarknaden. 

Vad kommer hända de kommande 20 åren? Vilka branscher kommer robotiseras? Vad kommer framtidens robotar vara kapabla att göra utöver det rent praktiska?

En föreläsning om artificiell intelligens, virtual reality samt robotarnas framtida roll i branscher som vården och transport. Föreläsningen anpassas efter behov.

Skräddarsy en föreläsning
Fredrik Löfgren har stor kunskap om robotik och dess roll i vårt samhälle idag och dess potential i framtiden. Han anpassar sina föreläsningar efter mottagare, behov och efterfrågan.

Fredrik Löfgren föreläser ofta för skolor och företag.

Gör en förfrågan och se vad mer Fredrik Löfgren har att erbjuda!

Boka moderator – Fredrik Löfgren eller en robot!
Fredrik Löfgren och hans robotar kan bokas som moderator till ditt evenemang. Roboten kan både underhålla och intervjua!

Fredrik Löfgren programmerar själv sina robotar till olika uppdrag.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision