RE-POWER - En hållbar möteskultur med goda resultat

Hållbara digitala, hybrida och fysiska möten med Sveriges mötesexperter

Här säkerställer vi den förbättringsresa som påbörjats och fyller på med inspiration och mer kunskap kring en hållbar möteskultur. Vi följer upp tidigare moduler och insatser som genomförts så att förbättringen fortsätter. Vi följer upp och förstärker det som blivit bättre och hjälper till med lösningar där eventuella utmaningar finns.

Här fyller även på med kunskap och tips på mötesledning som kan anpassas utifrån de behov och önskemål gruppen själva har.

För vem – Chefer, chefs- och ledningsgrupper.

Syfte att förstärka och utveckla er möteskultur

Målet med denna halvdag

 • Följa upp förbättringsresan kring era möten
 • Stöd och lösningar kring evetuella utmaningar
 • Mer kunskap och inspiration för effektfulla möten

Omfattning – 1/2-dag föreläsning och workshop

Presentation

Kursinnehåll

 • Vilka spelregler fungerar bra? Något som fortfarande är utmanade?
 • Tips för att få spelreglerna att fungera
 • Hur väl fungerar er mötesstruktur? Vad ser ni för utmaningar?
 • Förekommer slentrian eller ad-hoc möten fortfarande?
 • Tips för att få optimal effekt av era möten
 • Kunskap och tips för mötesledning (här anpassar vi efter gruppens önskemål)

Genomförande och upplägg
Denna halvdag kan anpassas efter en organisations specifika behov eller önskemål. 

Vi lägger upp halvdagen i 50 minuters pass med 10 minuter paus.  Vi genomför gärna workshopen i Zoom då vi använder mycket grupprum och dialog.

För dig som vill ha en komplett kompetensförstärkning – gr8 meetings Stora Mötesresa
Ett bra flöde för en chefs- eller ledningsgrupp som vill skapa en hållbar möteskultur är att börja med ”Mötestaktik” sedan köra ”Mötesstruktur” för att avsluta med ” Re-Power”. 

Förslagsvis genomförs dessa workshops med 4–6 veckors  mellanrum. Re-Power kan genomföras efter både modul ”Mötestaktik” eller ”Mötesstruktur” som en uppföljning och förstärkning. Alla steg modifieras och skräddarsys för att möta era behov.

 Kontakta oss för förslag på upplägg och offert.


Om kursledarna

Heléne Arvidsson har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledarskap och intern kommunikation. Hon blev en av 3 finalister i Årets Framtidschef. Hon blev Årets General Manager inom hela Scandic koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor.

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nr 1. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 14e året i rad. 2020 vann han Eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”. En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium