Öka prestandan i ledningsgruppen med 4 affärskritiska nycklar

Helena Hafström Hedberg är hälsocoachen, som skolade om sig från marknadschef, när hennes man blev svårt sjuk. I samband med sin mans sjukdom började hon att ifrågasätta sin egen livsstil som högpresterande i näringslivet, där ofta sömnen och vilan fick stå tillbaka.

Helena blev mycket intresserad av hur kroppen och hjärnan fungerade och vad som krävdes för att maximera deras kapacitet. När hon sedan jämförde sin bakgrund som landslagslöpare, stod det klart för henne att det är i princip samma nycklar som krävs för att röna framgång på friidrottsbanan som det är att röna framgång i näringslivet.

Presentation

Idag arbetar Helena som föreläsare och hälsocoach och försöker lära näringslivet att hälsa är nyckeln för att prestera på max och bli hållbar i näringslivet. Hon visar hur vår hjärnas prestationsförmåga påverkas av hälsans alla delar och hur man ska tänka för att optimera sin hjärna.

Helena Hafström Hedberg coachar främst ledningsgrupper i hälsa, för när ledningen prioriterar och inser vikten av att arbeta med hälsofrågor, så blir det ett genomslag i hela organisationen. Hennes koncept hon har utvecklat heter Hållbara ledningsgrupper för näringslivet.

Helena utbildar ledningsgrupper med både föreläsningar och individuell coachning. Hennes fokus är kost, träning, sömn, stress och återhämtning, dvs att skapa en hållbar livsstil med balans arbete och privatliv. När företaget prioriterar dessa frågor, så får de hälsosammare medarbetare, som orkar mer, presterar bättre och därmed ökar lönsamheten i företaget. Ett win – win för alla parter.

En ledningsgrupps främsta fokus är att ta beslut och bra beslut tas när du är i balans.
– Helena Hafström Hedberg

En av Helenas allra främsta styrkor är att hon behärskar alla delar inom hälsa lika väl och förstår hur alla delar påverkar varandra och hur de hänger ihop. Lägg därtill att hon förstår hur näringslivet fungerar och anpassar hälsan till arbetslivets stressiga vardag. Det gör att hälsan blir beständig i företaget när man arbetar med Helena. Och man får en organisation med hållbara medarbetare som både presterar bra och mår bra.

När du samarbetar med Helena får du en coach och föreläsare som är extremt engagerad och genuint intresserad av att hjälpa dig till att maximera din prestation och hälsa. Hon föreläser och coachar på ett sätt som gör att du verkligen vill göra en livsstilsförändring och du kommer ha kul på vägen!

Helena har en hög energinivå och är engagerande som föreläsare och coach. Hon är pedagogisk, rak, ärlig och tydlig samt går alltid den extra milen för att säkerställa högsta kvalité.

Exempel på teman och rubriker

Helena Hafström Hedbergs föreläsningar, workshops och utbildningar fungerar både live och digitalt. De anpassas alltid utifrån ert behov och önskemål. Uppläggen kan vara allt från någon timme till en kortare workshop eller längre utbildningsprocess som löper flera månader.

Exempel på populära teman och upplägg:

 • Öka prestandan i ledningsgruppen
 • Hållbara ledningsgrupper
 • Maximera din hjärna med 4 nycklar
 • Effektiva och hållbara medarbetare
 • Hälsobalansen: Sömn – Kost – Vila – Träning
 • Motivation & Beteendeförändring
 • Stress, sömn och återhämtning

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg