Intresseanmälan

Ida Hult Etnolog, trendstrateg & beteendeproffs

Fotograf
Meeri Utti

Expert på samhällstrender, livsstilsförändringar och beteendemönster

Ida Hult brinner för förändringen vi står inför idag; det digiloga livet där nytt och gammalt möts. Hennes studiefokus är våra nya sätt att leva, vara, arbeta, prestera, äta och köpa. Hur man skapar affärer på det är hennes expertis. Svaren vi inte kan googla oss till är skälet hon anlitas för.

Strategiska visionsprojekt är hennes grej. När Ida Hult föreläser haglar skratten och de fastnar i halsen. Boka Ida Hult och lär dig vad du ska sluta göra i framtiden.

Presentation

Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egentligen behöver, vill ha och känner? Inspireras för framtiden? Eller måla om den stora bilden av vart din organisation är på väg? Då vill du ha Ida Hult som föreläsare.

Ida är futuristen och beteendeproffset som varvar företagsrådgivning med inspirationsföreläsningar. Du kan känna dig trygg i att både få inspiration och något konkret att agera på.

Ida Hult har beskrivits som där Karin Johannisson möter Lilly My fast med affärsfokus. Hon har ett unikt och tight innehåll hämtat från människors vardag och liv. Hon gräver för att fånga framtiden. Hon gräver för att ge dig berättelsen om framtiden. Som journalist och etnograf är det grävandet hon skolats i. En etnograf tar inga svar för givna, inte heller trender eller data utan söker logiken i det omedvetna, det gjorda, beteendet bakom det ärvda svaret. Som etnograf söker hon inte ett enkelt svar utan Svaren med stora S. Hon gräver i din själ, din hjärna och ditt hjärta tills hon finner logiken i din världsbild. Den historia hon kan skruva och spinna utifrån det är unik och tål att höras.

Hon har föreläst sedan 2006 och har 10 år i eget bolag i ryggen. Hon har drivit etnografisk konsultbyrå, strategirådgivning mot stor internationella bolag, varit med i infotainment-TV, skrivit i antologier, gjort två museiutställningar och deltagit i konstprojekt. Hon rör sig hemtamt emellan intima styrelserum och Europas största scener.

Ida har haft uppdrag för bland annat:
IKEA, ICA, Rimi, HP, SEB, PwC, Cisco, Tandberg, Telia, Schibsted Media, Aller Media, Bonnier Media, Axfood, University of Lund, 3, Ericsson, Skanska, Swedbank, Swedish Institute, Carlsberg, Business region Göteborg, Innovasjon Norge, Hammer & Hanborg, Swedish Bar Asssociation, Bird Bird, Radio days Barcelona, Arla Foods, Apoteket, E.On, Värmdö Kommun, Sabo, Mimer, Sveriges Radio, Färgfabriken, Tillväxtverket, Matmerk, Svenska Spel, Naturskyddsföreningen, Vol, Örebro Kommun, Stockholms Länsstyrelse, GD-föreningen, Folkuniversitetet, Vendingföreningen

Exempel på teman och rubriker

Framtiden
Flygande bilar, svävande människor, blanka robotar och rosiga bebisar. En allmän inspirationsföreläsning med skräddarsydda inslag.

Morgondagens konsument
Hur lever de, vad förväntar de sig och hur får vi dem att köpa (igen och igen)

Ledaren och omvärlden
Hur påverkas du och dina medarbetare av omvärldsförändringarna vi står inför och vad ska du tänka på för att leda mot framtiden.

Referenser

Du har mycket att se fram emot när du anlitar Ida!
Vafab Miljö och Mimer

Evalueringen gav Ida toppscore og det forundrer meg ikke!!
Matmerk

Ida förmedlar en bild av dagens samhälle med en analytikers trovärdighet och en stand-up komikers humor! Hon förmedlar insikter som sätter igång tankeprocesser hos både den professionella och krävande lyssnaren som hos den lite mer tillbakalutade filosofen.
Swedbank.

Du är den bästa föreläsare jag har hört. Du sätter allt, innehåll, konstpauser, perspektiv och allt utan att låta tråkig. Det var precis vad vi behövde höra. Jag blev helt slut i huvudet på ett bra sätt av din dragning. Succé. Både för vad du berättade och hur.
Ica Maxi

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards