Intresseanmälan

Johan Seige

En blind komiker som ser världen ur ett annat perspektiv.

Johan Seige är inte din vanliga komiker – han är en blind komiker som ser världen ur ett annat perspektiv. Johan är en mästare på att se det roliga i livet. Han belyser bemötanden, resor och vardagliga händelser på ett unikt, gripande och djupt humoristiskt sätt.
Genom sin humor och sin förmåga att ge insikter väcker Johan Siege både skratt och eftertanke hos sin publik.

Presentation

Med en unik synvinkel och en oslagbar förmåga att skapa en stark koppling med publiken inspirerar Johan Seige till förändring och ökad förståelse för livets mångfald med sin ironiska och samtidigt ljusa syn på livet. Framförallt driver han fram skratt hos sin publik och skapar gemenskap, vi mot dem!

Johan Seige har kört standup i över 10 år med flera egna shower på CV:t, och är en van och ofta anlitad komiker för just företagsevent oavsett om det är hos byggföretaget, försäkringsbolaget, IT-företaget eller offentliga verksamheter och fackförbund.

 

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards