Intresseanmälan

Kaj Pedersen

Det börjar med din inställning!

Vad är din mentala grundinställning till din omgivning och allt som sker i den? Uppfattar du att glaset är glaset halvtomt eller halvfullt? Är dina tankar mer positiva eller mer negativa? Din mentala attityd och inställning är på väldigt många sätt avgörande för det du både upplever och det du vill uppnå i livet.

Kaj Pedersen, licensierad mental tränare, ledarskapscoach och föreläsare, menar att det är din inställning som avgör hur du mår, hur du presterar och faktiskt också hur andra ser på dig. Kaj har tränat många chefer, medarbetare och idrottsmän till att prestera bättre genom mental träning.

Boka Kaj Pederson till ert nästa evenemang och bli en av de många som Kaj motiverat, engagerat och inspirerat till utveckling och ett rikare liv! Ring Skillspartner så berättar vi mer.

Presentation

Idag är det alltfler arbetsplatser som anser att beteenden, mental inställning och attityder är viktiga framgångsfaktorer hos medarbetare.

Kaj Pedersen över 20 års erfarenhet från arbete inom psykiatri, vård och omsorg, och har nästan lika lång erfarenhet av att arbete inom områden som personlig utvecling och mental och fysisk träning.

Kaj föreläser inom personlig utveckling, självkänsla teamutveckling, kommunikation, ledarskap, motivation och även om näringslära och fysisk träning.

Det är din inställning som avgör hur du mår, din prestation och faktiskt också hur andra ser på dig. Mental träning är precis lika viktigt som fysisk träning för att må och prestera bättre. Det gäller att identifiera sitt tankemönster och aktivt bryta det för att uppnå förändring.
– Kaj Pedersen.

Hans filosofi är att vi kan alla utvecklas, men vi har alla olika utgångslägen. Det gäller att hitta individens inre motivation och glöd.

Kaj lär ut användbara och nyttiga verktyg för du ska bli medveten om dina tankar, kunna träna din inställning och öka din självkänsla för att kunna utvecklas som ledare, medarbetare och människa.

Kaj Pedersen kan konstatera att många arbetsplatser i dag värderar rätt mental inställning högt bland sina anställda. Att jobba med coachning har fått honom att inse att bättre attityd, självförtroende och självkänsla inte bara får oss att må bättre i oss själva, utan även ändrar sättet andra ser på oss.

Kajs föreläsningar lämnar ingen oberörd, han varvar allvar med humor och ger energi som få. Efter Kajs föreläsningar går man med ett leende på läpparna samt en härlig känsla i kroppen. Du får med dig en stor verktygslåda av tekniker i hur du kan stärka såväl din självkänsla som motivation samt lära dig hantera konflikter både individuellt och i grupp. Du kommer ha lättare att fatta beslut samt sätta attraktiva mål för dig själv och ditt företag.

Referenser

Tack Kaj för vårt samarbete genom åren. Din energi och kunskap har gjort att vi har fått redskap och kunnat lära oss att bestämma mera hur vi vill fungera och må.
Affärsenhetschef, Gatubolaget Göteborg

Jag har lyssnat på Kaj många gånger och varje gång lär jag mig någonting nytt. Kaj inspirerar, motiverar och berör.
Mia Törnblom

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision