Intresseanmälan

Lars Carlén Podcaststrateg, podcastproducent & journalist

Starta företagspodd för affärsnytta – med ”det där som träffar rätt"

Lars Carlén arbetar som podcaststrateg, podcastproducent, journalist och moderator.

Talade medier som poddar och ljudböcker får större betydelse i människors vardag. Under den här föreläsningen får ni inspiration om hur ert företag kan kommunicerar med en egen podcast som skapar positiva upplevelser hos lyssnare ni vill nå.

Boka en inspirerande workshop eller föreläsning med Lars Carlén där han generöst delar med sig av sina erfarenheter.

Presentation

Det handlar om att hitta fram till det autentiska som på allvar väcker intresse och känslor – grunden för en uppskattad podd är att få till intervjuer där det klickar i samtalet och där alla inblandade vågar och visar varandra hänsyn. 

Lars Carlén inspirerar er och delar med sig av sina erfarenheter. Han började göra intervjuer för 19 år sedan och har skrivit för bland andra Internetworld, Finanstidningen, Industry Standard Sverige, samt böcker för Liber. För tre år sedan föll Lars pladask för podcastens potential. Idag arbetar han som podcaststrateg och podcastproducent. Han producerar den uppmärksammade podcasten Värmländska smaker.

In sina workshops och föreläsningar tar Lars Carlén bland annat upp;

 • De tre främsta utmaningarna för att skapa och driva en uppskattad podd. 
 • Intervjuteknik, om konsten att ta sig förbi bullshitsvaren och diskutera det som är intressanta på riktigt.  
 • Nå den publik ni vill med företagspodden. 

Erfaren reporter med glimten i ögat – bidrar till att evenemanget blir trevligt och aktivt
Lars Carlén åtar sig också gärna moderatoruppdrag. Sedan hans start som reporter för 19 år sedan har Lars intervjuat allt från egensinniga konstnärer, bångstyriga entreprenörer till beslutsfattare och experter i vitt skilda verksamheter. Med lyhördhet och nyfikenhet på det mesta kan Lars lockar fram vad som är intressant och konkret även ur ämnen som kan verka svårgenomträngliga, vare sig det handlar om ny lagstiftning, teknik, försäljning, medarbetarskap, hälsa eller vad det är för ämne. 

Som moderator bidrar Lars ofta med med att aktivera deltagarna med kortare diskussionsuppgifter skapar delaktighet och energi. 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium