En av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutvecklare och konflikthanterare

Lennart Lindén är en av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutvecklare och konflikthanterare. Han berättar med glöd om olika ämnen och drar direkta och träffsäkra paralleller till händelser och erfarenheter ur livet som är lätta att känna igen sig i.

Han var tidigare Kommendörkapten i Marinen och numera konsult inom ledarskaps- och teamutveckling. Lennart har även tidigare tjänstgjort som EG-övervakare i Bosnien-Hercegovina. I hela sitt liv har Lennart Lindén arbetat med konflikter i de mest skilda miljöer allt från krigets Bosnien till dagens ansträngda rationaliseringsanda. Även som FN-observatör i Israel såg han grundläggande värderingar och misstro stjälpa det mest självklara överenskommelser.

Presentation

Lennarts Lindéns föreläsningar handlar om ledarskap och medarbetarskap, om konflikthantering (där det gäller att sålla bort missförstånd och fantasier som ligger bakom de flesta konflikter) och om vikten av att tala klarspråk (vad du tror att du hörde är antagligen inte vad du tror att jag sa). Andra ämnen är jämställdhet, kvinnligt och manligt och om att upptäcka och tillvarata den kreativa olikheten och den kulturella kompetensen.

Många chefer i dag har det ofta motigare än vad de från början hade föreställt sig. Kraven från alla håll har ökat och många har bara sin specialistkompetens att luta sig mot när det blir tungt och motigt. Lennart har skapat en föreläsning och en utbildning för ambitiösa medarbetare och dels skrivit en handbok i ämnet

Exempel på teman och rubriker

  • Medarbetare eller Motarbetare?
  • Kommunikation och konflikter
  • Kreativa olikheter
  • Att ge och ta kritik
  • Grupp, team eller bara folksamling
  • Teamutveckling: motivation, engagemang och delaktighet
  • Så hanterar du besvärliga personer
  • Bemötande
  • Prestation ”effective vs efficient”
  • ”Medledarskap – hur man stöttar sin chef”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium