En av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutvecklare och konflikthanterare

Lennart Lindén är en av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutvecklare och konflikthanterare. Han berättar med glöd om olika ämnen och drar direkta och träffsäkra paralleller till händelser och erfarenheter ur livet som är lätta att känna igen sig i.

Han var tidigare Kommendörkapten i Marinen och numera konsult inom ledarskaps- och teamutveckling. Lennart har även tidigare tjänstgjort som EG-övervakare i Bosnien-Hercegovina. I hela sitt liv har Lennart Lindén arbetat med konflikter i de mest skilda miljöer allt från krigets Bosnien till dagens ansträngda rationaliseringsanda. Även som FN-observatör i Israel såg han grundläggande värderingar och misstro stjälpa det mest självklara överenskommelser.

Presentation

Lennarts Lindéns föreläsningar handlar om ledarskap och medarbetarskap, om konflikthantering (där det gäller att sålla bort missförstånd och fantasier som ligger bakom de flesta konflikter) och om vikten av att tala klarspråk (vad du tror att du hörde är antagligen inte vad du tror att jag sa). Andra ämnen är jämställdhet, kvinnligt och manligt och om att upptäcka och tillvarata den kreativa olikheten och den kulturella kompetensen.

Många chefer i dag har det ofta motigare än vad de från början hade föreställt sig. Kraven från alla håll har ökat och många har bara sin specialistkompetens att luta sig mot när det blir tungt och motigt. Lennart har skapat en föreläsning och en utbildning för ambitiösa medarbetare och dels skrivit en handbok i ämnet

Exempel på teman och rubriker

  • Medarbetare eller Motarbetare?
  • Kommunikation och konflikter
  • Kreativa olikheter
  • Att ge och ta kritik
  • Grupp, team eller bara folksamling
  • Teamutveckling: motivation, engagemang och delaktighet
  • Så hanterar du besvärliga personer
  • Bemötande
  • Prestation ”effective vs efficient”
  • ”Medledarskap – hur man stöttar sin chef”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB