Mental träning, SMARTA mål, drivkrafter och värdegrund

Lotta Wanning har gedigen erfarenhet av att förläsa och utbilda inom personlig utveckling, om att sätta mål, motivation, bemötande och drivkrafter och vad det är som gör att vi verkligen är villiga att nå de mål vi sätter upp. Det handlar om att utveckla och stärka personer och därmed organisationer.

Hon talar om kopplingen mellan tanke, känsla och beteende, och hur man genom att träna sin tanke kan lära sig att styra sina känslor mot det som är positivt och därmed minska känslorna för stress och press, och på så sätt kunna må bättre och prestera bättre.

Presentation

Tydligt och inspirerande ger Lotta Wanning handfasta och praktiska tips som man genast kan använda åter i sin egen vardag. Det gäller inte bara det du ställs inför i ditt arbete, utan är lika användbart i ditt privatliv.

Lotta Wanning lägger stor vikt vid att öka deltagarnas förståelse för hur vi som människor fungerar. Hon visar det med exempel hur den egna vardagen. Med den förståelsen ökar deltagarnas möjligheter att sedan ta till sig de praktiska och användbara tips som Lotta frikostigt delar med sig av.

Vad är det som gör att det kan vara svårt att gå ur den egna komfortzonen, men än viktigare hur tar dig ur den egna komfortzonen så du kan utvecklas och lära mer.

Lotta Wanning är kunnig och inspirerande föreläsare och utbildare som frikostigt delar med sig av såväl målande exempel ur vardagen till användbara tips och råd. Hon skräddarsyr alltid sina föreläsningar och utbildningar för att matcha kundens behov och förväntningar.

Bakgrund
Lotta Wanning kommer ursprungligen från idrottens värld, men har också jobbat flera år dagis, fritids och behandlingshem för barn och ungdomar. Hon har också varit anställd under flera på på SISU Idrottsutbildarna och arbetat med utveckling av idrottsledare. Idag driver Lotta egen verksamhet med fokus på mental träning, mål och drivkrafter samt verksamhets- och värdegrundsutveckling.

Exempel på teman och rubriker

 • Mental träning
 • Självkänsla och självförtroende
 • Sätta mål
 • SMARTA mål
 • Vision
 • Värdegrundsutveckling
 • Ledarskap och ledarstilar
 • Bemötande
 • Coachingsamtal
 • Bäst när det gäller (Mental träning och idrottspsykologi för idrottare och ledare inom idrott)

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards