Intresseanmälan

Peter Häggström Lindecrantz Entreprenör, föreläsare & fd elitidrottare

Var dig själv och nå längre

Peter Häggström Lindecrantz är entreprenören och föreläsaren som tävlat i OS, suttit i ledningsgruppen på ett börsnoterat bolag och som var programledare för TV-serien Regnbågshjältar på SVT. Han jobbar idag också med prestationsutveckling för bolag som till exempel H&M. Han har ett förflutet som elitidrottare och har tävlat längdhopp i OS.

Peter åtar sig uppdrag som föreläsare och moderator.

Presentation

Peter Häggström Lindecrantz har nått stora framgångar inom idrotten och näringslivet. I sina föreläsningar inspirerar han och berättar bland annat om vad som får oss långsiktigt att prestera och må bra. Ibland är det helt andra saker som får oss att lyckas än de klassiska begreppen talang, mål, hårt arbete och bäst när det gäller.

Man behöver så mycket mer, och det börjar med att våga vara sig själv.
– Peter Häggström Lindecrantz

Peter Häggström Lindecrantz har suttit i börsnoterade HiQs ledningsgrupp och jobbar idag kontinuerligt med till exempel H&M, men anlitas också av organisationer som Borås Miljö & Energi, Borås Kommun, Falköpings Kommun, Handelsbanken, Helge Nyberg, Make IT, Silvent, Springtime, SJ och Västsvenska Handelskammaren.

2015 erhöll Peter Häggström Lindecrantz både Svenska Designpriset och Svenska Publishingpriset. Vid sidan om sin roll som föreläsare jobbar Peter som strateg och rådgivare inom varumärkes- och kommunikationsfrågor.

Med erfarenhet från näringslivet och som journalist på Sveriges Television, så åtar sig Peter uppdrag som moderator. Han har bland annat anlitats av Bright East, Elitloppet, Midnattsloppet, A Brilliant Day och Kunskapsbaren.

Exempel på teman och rubriker

Var dig själv och nå längre
Han inspirerar och berättar i sin föreläsning “Var dig själv och nå längre” om vad som får oss långsiktigt att prestera och må bra. Ibland är det helt andra saker som får oss att lyckas än de klassiska begreppen talang, mål, hårt arbete och bäst när det gäller.
– Man behöver så mycket mer och det börjar med att våga vara sig själv, säger Peter.

Vinnarskallar
Vi föds alla till vinnarskallar. Men hur kommer det sig att bara vissa lyckas med att prestera på topp och samtidigt må bra? Kan det vara så att prestation handlar om så mycket mer än att vara talang, sätt höga mål, jobba hårt och vara bäst när det gäller? Kan det vara att det handlar minst lika mycket om mod, gå sin egen väg och våga vara den man är?

Ska man känna sig som en vinnare varje dag måste man våga utmana sig själv. Med unika erfarenheter från toppen av näringslivet och från sin idrottskarriär tar Peter med publiken på en annorlunda resa där den viktigaste tävlingen har varit att vinna över den egna självbilden. Lyssna till en fascinerande berättelse om hur mod kan förändra livet och få oss alla att bli vinnarskallar och prestera på topp.

Varumärkets nya spelregler
– Activating brands and people
Känner även du digital ångest när du tänker på allt du kan göra med modern kommunikation idag? Ja, världen snurrar allt snabbare. Allt omkring oss kopplas upp och allt och alla kommunicerar ständigt. Väljer man inte rätt kommunikationsstrategi kan fallet komma snabbt. Samtidigt kan man snabbt vinna marknadsandelar om man väljer rätt väg och metod. Kommunikation är idag totalt affärskritiskt och spelreglerna för vad som bygger starka varumärken förändras i allt snabbare takt.

Som kommunikationsstrateg pekar Peter Häggström Lindecrantz på de rådande trenderna inom kommunikation och marknadsföring, där teknik och ställningstagande tar allt större plats i varumärkesbyggandet hos framgångsrika företag. De nya spelreglerna inom marknadsföring skapar stora möjligheter att bli en vinnare i den digitala tidsålder vi lever i och därmed bota den digitala ångesten.

Referenser

Att vara målinriktad och ha stor vinnarskalle är ett klassiskt recept för framgång. Eller?
Peters genuina, inspirerande och moderna föreläsning väcker tankar. Att Peter har levt den berättelse som han berättar ger tyngd och med sin emotionella känsla för vad som är skillnaden som gör skillnad skapar han insikter som berör. Peter berättar om vikten av att tänka på helheten och belyser styrkan som bra värderingar och kultur kan skapa. Peters träffsäkerhet i vad som skapar konkurrenskraft är magisk. Mår man inte bra, kan man inte vara sig själv och har man inte kul. Då är det en utopi att förvänta sig ett högpresterande resultat. Dessa två meningar etsar sig fast hos mig efter att fått möjligheten att lyssna på Peter.
Tack Peter! 
Inbound Manager Silvent

Hade en mycket uppskattad föreläsning med Peter Häggström Lindecrantz i början av november.
Vi kombinerade med ett kort träningspass utomhus innan föreläsningen, något som gjorde att deltagarna fick bra energi och en härlig känsla i gruppen. Därefter lyssnade vi på Peters föreläsning som var mycket inspirerande. Att våga sätta mål för sig själv och även förstå vad som formeln till att nå framgång, vare sig det är som idrottare, inom näringslivet eller som privatperson. Lärorikt och uppskattat både av oss och våra deltagare.
Scandic

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun