En workshop med Göran Adlén & Anders Lundin

Hur skapar man den där fantastiska organisationen där vi handlar istället före vackra ord. Där vi känner psykologisk trygghet och tillit till varandra. Där värme, vänlighet, beröm, uppmuntran, empati och kärlek är självklarheter. Där det finns tydliga ramar och rutiner.

Visst vill du arbeta i en sådan organisation? Ett ställe som är äkta och där man bryr sig om hur personalen mår.

Presentation

Vill du skapa en sådan organisation ska du delta på den här 1/2-dags workshopen där du möter den mycket erfarne Anders Lundin, som är en av landets mest rutinerade coacher och kan prata hur länge som helst om hur det är att coacha ett handbollslag, och varför just ramar och kramar  är grunden för att nå framgång. Du kommer också möta Göran Adlén, mest känd för sina framtidsspaningar, men som de senaste åren blivit känd för sin hälso- och träningsresa där han gått från rund farbror till att tävla i fitness. Hör hans tankar om ramar och kramar och varför grunden till allt är disciplin. För med disciplin när man resultat och när man når resultat får man motivation som leder till ännu mer disciplin.

Detta är en workshop som kommer förändra din syn på hur man ska skapa en attraktiv arbetsplats och där de båda föreläsarna bjuder på sina erfarenheter och kunskaper hur man verkligen kan nå resultat. Du kommer förstå varför ramar och kramar är nödvändiga för att nå framgång.

Kan även genomföras skräddarsytt på plats hos er (omfattning 2 tim- – 1/2-dag).PRAKTISK INFORMATION & ANMÄLAN

Datum & tid & Ort
7 maj 2024, kl 09.00-12.00 – Stockholm (Registrering sker mellan kl 08.15-09.00)

Pris: 4.995 kr exklusive moms
I priset ingår förmiddagsfika.

Storgruppsrabatter
Det finns en vinning i att låta många gå samma kurs och få tillgång till samma idéer och verktyg samtidigt. På så sätt kan man utveckla inte bara individer, utan faktiskt hela organisationer och företag. Därför vill vi göra det ännu enklare för er att anmäla stora grupper till den här kursen!
Är ni 5 deltagare eller flera hör av er till oss om Storgruppsrabatt! kursbokning@skillspartner.se

Företagsinternt
Fortbildningsdagen kan även genomföras företagsinternt på plats hos er. Intresserad? Mejla kursbokning@skillspartner.se

Anmäl dig till: kursbokning@skillspartner.se
Vid anmälan uppge ditt namn, kontaktuppgifter, kursnamn och faktureringsuppgifter inkluderande eventuellt ordernummer eller hur fakturan skall märkas.

Allmänna villkor: För allmänna villkor>>
Här hittar du information om betalnings-, om- och avbokningsvillkor, etc.

Hotellrum: Hotellinformation>>
Behöver du hotellrum när du går någon av våra kurser. Här finner du rabatter på hotell i centrala Stockholm som vi samarbetar med.Om föreläsarna

Anders Lundin
Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturer är avtryck av människors värderingar. Anders Lundin hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat! Med gedigen erfarenhet från lagidrott, näringsliv och skola har han kompetens att få med hela organisationen och få dem att gå åt samma håll. Men han vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen och att med rätt kombination skapas hållbar framgång! Anders Lundin är specialiserad inom kommunikation i alla dess former.

 


Göran Adlén
Göran Adlén är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och framtidsanalytiker. Hans föreläsningar ger inspiration, tankar och reflektioner om vad som kommer att hända i framtiden oavsett om han talar om framtid, digitalisering, kommunikation.

Göran har gjort över 4 000 föreläsningar och efter hans föreläsningar får vi alltid höra att han är inspirerande, energigivande, underhållande och han fångat kundens önskemål. Han har en unik förmåga att sprida optimism utan att använda sig av klyschiga floskler. Han håller sig ständigt uppdaterad och ger kunderna en totalupplevelse genom sitt karaktäristiska sätt att föreläsa. Hans främsta egenskap är att han har en förmåga att sätta sig in i organisationernas specifika problem och utmaningar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun