Intresseanmälan

Stefan Lindström

Digitalisering, stress och motivation

Stefan Lindström är en internationell utbildningskonsult och erkänd talare med gedigen kompetens som är verksam inom personal- och organisationsutveckling. Han förstår vad som driver oss och vet hur man utvecklar människor.

Eftersom att utveckling och förändring går hand i hand inspirerar Stefan Lindström åhörarna till att vilja och framför allt våga förändra, samt ger effektiva metoder och verktyg.

Vill du veta mer om Stefan Lindström och hans föreläsningar och utbildningar kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

 

Digitaliseringen gör att kraven inom IT-hantering ökar och Stefan uppmärksammar konsekvenserna för vårt ökade IT-användande och ger råd och stöd för hur vi kan hantera detta på ett rationellt sätt. Han pratar om psykisk ohälsa på arbetsplatsen kopplat till vad som skapar delaktighet och engagemang, kontra vad som triggar känslor av fara, hot och rädsla.

Stefan Lindström har som enda svensk blivit uttagen att tala på The International Conference on Thinking – tre gånger i följd. På konferensen deltar världens främsta inom utbildning, ledarskap, näringsliv, hälsa & medicin, vetenskap, teknologi, pedagogik, miljö samt humaniora.

I Sverige är Stefan kanske mest känd som skaparen av EPT beteendeprofiltest samt IAD-testet (Internet Addiction Disorder) – stress- och beroendetest.

 

Exempel på teman och rubriker

Hur idéer skapas
Stefan Lindström forskar om hur ledarskap kan skapa intraprenörskap och här ger han oss en modell för hur idéer och innovation kan skapas. Stefan lär oss även bli mottagliga för att se samband, identifiera problem och bli innovativa.

Mål och motivation
Stefan Lindström föreläser om mål, motivation och förmågan att göra medvetna val. Vi får lära oss vad motivation egentligen är och vad som får människor att vilja göra något. Föreläsningen/Utbildningen förklarar samspelet mellan motivation, vårt minne och när människor är för eller emot förändring.

Hur hantera stress orsakad av digitaliseringen?
Vad driver och utvecklar oss som människor? Utveckling och förändring går hand i hand, vilket ger vilja och mod till att förändra. Tillsammans med effektiva metoder och verktyg kan det ge oanade effekter. Det gör också att kraven inom IT-hantering ökar och får konsekvenser när vårt ökade IT-användande kommer närmare in på oss. Det blir viktigt att på ett rationellt sätt hantera detta och att vi möter risken för psykisk ohälsa på arbetsplatsen, samtidigt som det skapas delaktighet och engagemang och att inte känslor, fara, hot och rädsla triggas.

Förhandlingsteknik
Deltagarna för lära sig metoder och redskap som utvecklar deras förhandlingsteknik. De får även insikter i deras och andras sätt att kommunicera och lär sig vilka viktiga förberedelser som behövs inför olika tänkbara förhandlingssituationer.

Kommunikation och presentationsteknik
En föreläsning/utbildning där deltagarna får personliga framgångstips inom kommunikation och presentationsteknik. Stefan Lindström utbildar i kommunikation och presentationsteknik sedan över 15 år tillbaka och har dessutom fått vidareutveckla andra talare och moderatorer.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium