Intresseanmälan

Stephan Rössner Professor i hälsoinriktad beteendeforskning, ”bantningsexpert” & författare

Hälsa, kost och livsstil

Stephan Rössner är professorn i hälsoinriktad beteendeforskning som, på ett sätt vi alla kan ta till oss, föreläser om vad vår moderna livsstil innebär för vår hälsa. Han är allmänt känd som folkbildare, föreläsare, ”bantningsexpert” och författare – han har gett ut ett tiotal böcker om matlagning, hälsa och friskvård.

Presentation

Stephan Rössner är rätt person att engagera när det handlar om matglädje, vikt och motion. Han ger oss råd om hur vi förändrar vår livsstil och inspirerar oss till att njuta av livet året om. Stephan Rössner skapade Sveriges första överviktsenhet och har i mer än 30 år arbetat med kost, motion, livsstil och hälsa. Stephan citeras ofta i medierna som en hälsoguru och har kommit att representera den förnuftiga vetenskapligt baserade grundsynen på hälsa i en tid av flum och kvacksalveri.

Stephan är en inspirerande, kompetent och humoristisk talare, som utan pekpinnar försöker förmedla att det inte är något konstigt att skaffa sig bra levnadsvanor. Stephan Rössner är mycket rutinerad och van vid att tala till olika målgrupper. Han har förmågan att anpassa sitt budskap så att det blir enkelt att ta till sig och han använder många exempel för att tydligt åskådliggöra vad han menar. Som ordförande i en rad organisationer är han även van att leda möten och moderera konferenser.

Stephan Rössner har en gedigen vetenskaplig bakgrund, har skrivit mer än 600 vetenskapliga artiklar samt över 30 populärvetenskapliga böcker om kost och motion, varav flera spännande kokböcker. Han har varit president för all världens fetmaforskare och föreläst jorden runt, både för lekmän och vetenskapsmän. I många år har han deltagit i hälsodebatten och varit en flitig gäst i radio, TV och andra media.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg