Intresseanmälan

Stephan Rössner Professor i hälsoinriktad beteendeforskning, ”bantningsexpert” & författare

Hälsa, kost och livsstil

Stephan Rössner är professorn i hälsoinriktad beteendeforskning som, på ett sätt vi alla kan ta till oss, föreläser om vad vår moderna livsstil innebär för vår hälsa. Han är allmänt känd som folkbildare, föreläsare, ”bantningsexpert” och författare – han har gett ut ett tiotal böcker om matlagning, hälsa och friskvård.

Presentation

Stephan Rössner är rätt person att engagera när det handlar om matglädje, vikt och motion. Han ger oss råd om hur vi förändrar vår livsstil och inspirerar oss till att njuta av livet året om. Stephan Rössner skapade Sveriges första överviktsenhet och har i mer än 30 år arbetat med kost, motion, livsstil och hälsa. Stephan citeras ofta i medierna som en hälsoguru och har kommit att representera den förnuftiga vetenskapligt baserade grundsynen på hälsa i en tid av flum och kvacksalveri.

Stephan är en inspirerande, kompetent och humoristisk talare, som utan pekpinnar försöker förmedla att det inte är något konstigt att skaffa sig bra levnadsvanor. Stephan Rössner är mycket rutinerad och van vid att tala till olika målgrupper. Han har förmågan att anpassa sitt budskap så att det blir enkelt att ta till sig och han använder många exempel för att tydligt åskådliggöra vad han menar. Som ordförande i en rad organisationer är han även van att leda möten och moderera konferenser.

Stephan Rössner har en gedigen vetenskaplig bakgrund, har skrivit mer än 600 vetenskapliga artiklar samt över 30 populärvetenskapliga böcker om kost och motion, varav flera spännande kokböcker. Han har varit president för all världens fetmaforskare och föreläst jorden runt, både för lekmän och vetenskapsmän. I många år har han deltagit i hälsodebatten och varit en flitig gäst i radio, TV och andra media.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards