Intresseanmälan

TIME-OUT – från ont om tid till gott om tid

En föreläsning om tid och vad vi gör med den. Vad skulle hända om du hade gott med tid?

TIME-OUT är en föreläsning fylld med värme, men som också ger oss också tillfälle till reflektion och eftertanke.

Vad är det som skapar värde i en organisation eller privat?
Vad är det vi gör med tiden?
Tiden är det nya guldet. Och hur kan vi frigöra tid för det som verkligen skapar värde oavsett i organisation eller i privatlivet?

Micke Darmell är en av de mest erfarna föreläsarna i landet och hans föreläsningar är fyllda med värme men ger oss också tillfälle till reflektion och eftertanke.

Presentation

Efter ett år i pandemin vittnar allt fler om hur svårt det är att stärka teamet och relationer digitalt. I många organisationer har hemmaarbetet nu pågått i över ett år. Det var få av oss som trodde att vi skulle jobba i snitt 50min till när vi jobbar hemifrån eller att antalet möten skulle öka med 10%.

Den tidsbrist som vi hade redan innan pandemin har nu blivit än värre.

I de flesta organisationer har vi effektiviserat och effektiviserat och ändå påstår ekonomer att produktiviteten i världen gått ner de senaste 12 åren.

 • Vad är det som skapar värde i en organisation eller privat?
 • Vad är det vi gör med tiden?
 • Tiden är det nya guldet. Och hur kan vi frigöra tid för det som verkligen skapar värde oavsett i organisation eller i privatlivet?

I den här inspirationsföreläsningen om tid ges det tid för att reflektera över detta. Om varför en del alltid har ont om tid och andra verkar ha gott om tid? Är det dessutom så att när vi har gott om tid att vi blir som mest effektiva?

Micke Darmell. Bidrar till bättre möten i organisationer/företag och mellan människor. Boka någon av Micke Darmells inspirerande föreläsningar - Uppkopplad eller avkopplade, Ta makten över din tid, Effektivare möten. Ring Skillspartner. Tel 08-684 049 24.Micke Darmell är idag en av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare. Han är mötesevangelistens vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer/företag och mellan människor. Micke Darmells föreläsningar präglas av värme, humor och delaktighet och hans närvaro på scen ger trygghet för åhörarna. Hans passion för sina ämnen skapar intresse och inspiration till förändring.
Hjärteämnen; Den ständiga uppkopplingen, effektivare möten, härvaro och möteskultur.

Micke Darmell ger konkreta tips och råd till hur vi frigör tid och vad som skapar värde.
Föreläsningen avslutas med att alla deltagare skriver ett brev till sig själva som vi postar på dagen ett år efteråt. Ett mycket uppskattat inslag.

Välkommen till en inspirationsföreläsning där ni kommer få tankar som ni inte tänkt tidigare.


Målgrupp
Chefer och medarbetare i näringsliv, offentlig sektor och organisationer. Föreläsningen anpassas efter kundens behov.

Längd
20 min – 2,5 h
För att komma ner i djupet och att deltagarna skall hinna reflektera och göra egna åtaganden rekommenderar vi minst 75 minuter.

Tillägg – Övrigt
För de som önskar ingår en förpreparerad anteckningsbok med reflektionsfrågor och övningar i.

Föreläsningen avslutas med att alla deltagare skriver ett brev till sig själva som vi postar på dagen ett år efteråt. Ett mycket uppskattat inslag.

Till denna föreläsning kan så kallade portionsdoser adderas, där deltagarna får en kort inspirationsfilm en gång i månaden. En påminnelse och fördjupning av föreläsningen. Det hjälper till att skapa en bestående förändring. Det innebär att föreläsningen ”lever” i ett år efter genomförandet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision