Frigör tid och öka måluppfyllelsen på era möten

Hållbara digitala, hybrida och fysiska möten med Sveriges mötesexperter

Vinsterna för en ledning att ha koll på organisationens möten är många. Som chefer och tjänste-personer deltar vi i många digitala möten, men används tiden alltid på bästa sätt? Att ta fram en mötesstruktur innebär att man kan kvalitetssäkra att mötena har en tydlig koppling till affärs/verksamhetsplan. Att alla möten har ett tydligt syfte & mål samt rätt deltagare. Även tid och frekvens på mötena kan finjusteras samt vilka möten som bör ske, fysiskt, digitalt och som hybridmöten. 

För vem – Chefer, chefs- och ledningsgrupper

Syfte är att säkerställa optimal effekt av era möten

Målet med denna halvdag

 • Metod för att mäta möta mötestid och effekten av möten
 • Fördjupad kunskap i att ta fram syfte & mål
 • Skapa en kvalitativ och effektiv mötesstruktur

Omfattning – 1/2 dag Workshop

Presentation

Kursinnehåll

 • Vad investerar vi i mötestid och hur kan vi mäta effekten?
 • Fördjupning i att ta fram krispigt syfte och konkreta mål.
 • Inventering och kartläggning av befintliga möten.
  Här går vi igenom i workshop format de befintliga möten ni har och säkerställer att ni har möten som tydligt kopplar an till er verksamhetsplan.  Att alla möten har ett tydligt syfte och mål samt rätt deltagare. Här bör även frekven
  och tid på mötena vara upp till dialog där det ofta finns en tidsbesparing att göra.
 • Dialog kring vilka möten som passar digitalt, fysiskt och som hybridmöten.

Genomförande & Upplägg
Denna halvdag kan anpassas efter en organisations specifika behov eller önskemål.  Workshopen kan genomföras fysiskt eller digitalt.

Om digitalt: Vi lägger upp halvdagen i 50 minuters pass med 10 minuter paus.  Vi genomför gärna workshopen i Zoom då vi använder mycket grupprum och dialog.

För dig som vill ha en komplett kompetensförstärkning – gr8 meetings Stora Mötesresa
Ett bra flöde för en chefs- eller ledningsgrupp som vill skapa en hållbar möteskultur är att börja med ”Mötestaktik” sedan köra ”Mötesstruktur” för att avsluta med ” Re-Power”.

 Kontakta oss för förslag på upplägg och offert.


Om kursledarna

Heléne Arvidsson har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledarskap och intern kommunikation. Hon blev en av 3 finalister i Årets Framtidschef. Hon blev Årets General Manager inom hela Scandic koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor.

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nr 1. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 14e året i rad. 2020 vann han Eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”. En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium